Stas Pieha a ajuns la reanimare din cauza drogurilor

Stas Pieha a vorbit despre dependența sa de droguri. Nepotul legendarei artiste Edita Pieha a suferit în copilărie, din cauza lipsei de atenție. Se părea că are totul: bani, viață îndestulată, cele mai bune jucării și un viitor prosper. Ce altceva mai are nevoie un băiat pentru o copilărie fericită?

separator
Dar, de fapt, Stas a fost lipsit de cel mai important lucru, atenția celor dragi. Mama și bunica călătoreau în mod constant și nu aveau suficient timp pentru el. Băiatul se simțea deseori singur și mai târziu a găsit refugiu în viața de cartier. La vârsta de 6 ani, amicii săi l-au învățat să fumeze, la 7 ani, consuma deja alcool, mai târziu încerca droguri. De la vârsta de 13 ani, a început să aibă probleme serioase cu substanțele interzise.

,,Mereu purtam un pulover cu mâneci lungi pentru a ascunde urmele de injecții. Odată am adormit cu o țigară în gură și am aprins casa. Puloverul a ars, iar eu am apărut în fața mamei la bustul gol. Atunci s-a aflat totul. Când am început să studiez psihologia, o învinovățeam pe mama pentru că nu mi-a acordat suficientă dragoste și atenție, la momentul necesar”, a povestit artistul în cadrul emisiunii ,,Судьба человека”.

Pieha consideră un miracol că a reușit să supraviețuiască: ,,Am avut trei reanimări și un atac de cord. De multe ori eram pe punctul de a muri”, își amintește.

Tânărul a reușit să scape de dependența de droguri, iar rudele l-au ajutat serios în acest sens. Aproape doi ani, nu a părăsit casa, a citit și a ascultat muzică, o parte integrantă a terapiei care l-a ajutat pe Pieha să creadă în el din nou.

Cu toate acestea, lupta continuă: ,,Dependența nu este un obicei prost, ci o boală. Mai mult, boala este cronică, progresivă, fatală. Progresează chiar dacă persoana nu folosește nimic. Iar dacă nu primește zilnic un fel de tratament psihologic și spiritual, începe să se autodistrugă. Încă nu sunt vindecat. Lucrez constant cu mine și lupt cu ispitele”, a mai spus nepotul lui Edita Pieha.

Această femeie și-a extras singură copilul din burtă în timpul nașterii prin cezariană
Articolul anterior
Mama băiețelului de 5 ani, internată în spital în urma exploziei, s-a stins din viață
Articolul următor
Alte articole interesante