Ștefan Bănică a publcat o poză din timpul căsniciei cu Cristina Țopescu. Mesajul de adio!

Cristina Ţopescu a murit, ea fiind găsită fără suflare duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni. Va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

separator

Prima iubită și chiar nevastă a lui Ștefan Bănică Jr. a fost nimeni alta decât celebra jurnalistă Cristina Țopescu, fata regretatului Cristian Țopescu. Artistul și fosta prezentatoare a știrilor de la Prima TV au avut o relație specială în 1990. Cei doi s-au căsătorit, însă căsnicia nu a durat mult și s-au separat în condiții nu tocmai amiabile. Pe vremea aceea, Cristina era una dintre cele mai curtate femei din România, relatează fanatik.ro.

Mesajul lui Ștefan Bănică a devenit viral. Ce a spus artistul despre fosta lui iubită?

,,Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică, pe facebook publicând o poză din tinerețea Cristinei.

O tânără grăsuță a fost rugată să facă un test de sarcină înainte de a se îmbarca în avion spre SUA
Articolul anterior
Un tânăr din Chișinău a inventat o proteză electronică, care poate fi dirijată cu puterea gândirii
Articolul următor
Alte articole interesante