Ștefan Bănică într-o poză cu Alexandra Măceșanu, tânăra răpită. Mesajul dureros al artistului

În ultimele zile pe internet circulă o poză în care artistul Ștefan Bănică a descoperit că a cunoscut-o pe una dintre victimele tragediei de la Caracal și a rămas profund marcat de această legătură.

separator

Artistul a mărturisit că a fost uimit când şi-a dat seama că una dintre fanele lui a fost chiar Alexandra Măceşanu şi a scris un text, pe Facebook, în care spune că „i s-a strâns inima cât un purice” atunci când a văzut fotografia, făcută în urmă cu trei ani, după un concert susţinut în Alba Iulia.

„Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!”, a scris Ștefan Bănică.

sursa

Ce spune directoarea grădiniței unde au fost găsite zeci de ouă expirate
Articolul anterior
Aeroportul din Dublin a fost împânzit cu mesaje în limba română: „Dacă ești traficată pentru sex, te rog…”
Articolul următor
Alte articole interesante