Stela Botez s-a făcut prezentatoare TV! Iată ce emisiune prezintă artista

Stela Botez și-a găsit încă un job care îi aduce un sentiment de satisfacție și plăcere. Artista și-a redescoperit calitățile și talentul, astfel încât s-a regăsit cu succes și în calitate de pezentatoare TV. Spune că de la activitatea de interpretă, la munca de televiziune, nu e decât un pas, așa că acum publicul o poate admira nu doar pe scenă, la evenimente, ci și pe micul ecran.

separator

Artista a devenit de curând prezentatoare la rubrica culinară a emisiunii Matinalii de la TVR Moldova.

Am întrebat-o dacă muzica face o bună echipă cu bucătăria și dacă îi place să gătească.

,,Mai degrabă muzica și rolul de prezentatoare se contopesc, după mine, chiar îmi plac ambele. Și da, mie îmi place și să gătesc și mereu am spus că mă relaxează gătitul. Și acasă gătesc cu drag, chiar dacă o fac rar, o fac bine, având în vedere că mă aflu mai mult în turnee. Ei bine, de acum încolo o să gatesc în fiecare zi, alături de invitații emisiunii, rețete dintre cele mai inedite, pentru telespectatorii noștri fideli, care ne pot urmări de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00”, ne-a comunicat artista.

Chiar dacă trezitul de dimineață, de la ora 05:00, este o provocare pentru tânăra interpretă, Stela speră să facă față acestuia, întrucât noua sa activitate o ține în priză și îi permite să facă ceea ce îi place cel mai mult – să comunice cu publicul de dincolo de ecran, fie că o face prin muzică sau prin oricare alt mijloc artistic.

,,Trăiesc o nouă provocare în cariera mea artistică. Am devenit una dintre cei 4 prezentatori ai emisiunii Matinalii de la TVR Moldova. Vom veni în casele voastre în fiecare dimineață, iar eu, la bucătărie, o să gătesc bucate alături de invitați interesanți. Elena Popa este cea care mi-a predat ștafeta și îi sunt renoscătoare pentru încredere. Îmi doresc să fiu tot mai bună zi de zi și să mă integrez frumos în extraordinara echipă a Matinalilor”, mai spune Stela Botez.

Îi urăm mari succese artistei și, de mai nou, prezentatoarei TV Stela Botez!

Explozii puternice în Crimeea! Ar fi fost vizată cea mai importantă bază aeriană din peninsulă

Explozii puternice și fum gros au fost semnalate în această seară în Crimeea. Vizată ar fi fost cea mai importantă bază militară aeriană din peninsulă, Belbek, situată în apropiere de Sevastopol, scrie DIGI 24.

Guvernatorul regiunii, Mihail Razvojaev, citat de agenția de presă rusă TASS, susține însă că ar fi vorba de o explozie pe aeroportul comercial, după ce un avion ar fi ieșit de pe pistă. Pompierii intervin la fața locului.

Ucrainenii au băgat spaima într-un grup de ceceni care se pregăteau de TikTok. Cum arată „trupele de elită” ale lui Kadîrov în realitate, pe front

Un grup de luptători ceceni de-ai lui Ramzan Kadîrov au fost surprinși de rafale trase de ucraineni chiar în timp ce încercau să realizeze o înregistrare pentru TikTok. Disperați, cecenii s-au prăbușit la pământ, căutând să își salveze viață.

„Tufișurile au început să tragă înapoi spre ei”, a ironizat un utilizator de Twitter filmările în care cecenii trăgeau rafale în gol prin păduri pentru a-și impresiona urmăritorii de pe TikTok.

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a anunțat pe 12 septembrie, pe canalul sau de Telegram, că își trimite în Ucraina „unitățile de elită”, în fruntea cărora se va află „fratele” Adam Delimhanov. Delimhanov, deputat în Duma Rusiei și declarat recent „Erou al Rusiei”, este cel mai apropiat colaborator al lui Kadîrov.

„Dragul meu frate, erou al Rusiei, deputatul Dumei de Stat a Rusiei, Adam Delimhanov, în fruntea unităților din Republica Cecenă, a început să îndeplinească sarcinile operațiunii militare speciale în Ucraina și în DNR. Înainte va spuneam mereu să așteptați veștile bune, iar după cuvintele mele le primeati mereu. Așa că acum, aveți răbdare și așteptați-va la rezultate deosebite din prima linie din partea luptătorilor noștri. Cu siguranță vor fi câteva!”, a scris Kadîrov.

El a postat și o înregistrare video în care apare Delimhanov.

„Membrii Bandera (termen propagandistic folosit de Rusia la adresa luptătorilor ucraineni – n.red.), nu vorbesc cu voi – rezultatele vor fi dezastruoase pentru voi”, amenință Delimhanov.

sursa

Cum justifică Moscova retragerea rușinoasă din Liman: „Inamicul a adus rezerve și a continuat ofensiva. A avut o superioritate semnificativă în forțe și mijloace”

Ministerul rus al Apărării a anunțat sâmbătă că ‘și-a retras’ trupele din orașul Liman, un important nod feroviar din estul Ucrainei, pe care soldați ucraineni îl ‘incercuisera’ în ultimele ore.

„Amenințate să fie incercuite, trupele aliate au fost retrase din Liman spre linii mai favorabile”, a indicat Ministerul Apărării într-un comunicat.

Moscova a mai spus că Ucraina a avut „o superioritate semnificativă în forțe și mijloace”. Ministerul rus al Apărării a declarat că forțele sale au ucis peste 200 de soldați ucraineni în 24 de ore și au distrus 14 vehicule blindate.

„În ciuda pierderilor suferite, având o superioritate semnificativă în forțe și mijloace, inamicul a adus rezerve și a continuat ofensivă”, a declarat purtătorul de cuvânt, citat de BBC.

Liman este primul oraș din regiunea Donețk care a fost recucerit de armata ucraineană de când regiunea a fost declarată ieri anexată de Rusia.

Orașul Liman, aflat în regiunea Donețk, a fost eliberat sâmbătă de forțele Ucrainei, la scurt timp după ce fusese complet încercuit. Un steag ucrainean a fost arborat la intrarea în oraș.

Andrii Yermak, șeful cancelariei președintelui Ucrainei, a postat un videoclip cu luptătorii ucraineni la intrarea în Liman.

„La 1 octombrie, vom desfășura drapelul nostru național și îl vom instala pe pământul nostru din Liman. Ucraina va învinge!”, a scris Yermak.

Recucerirea Limanului de către ucraineni a fost confirmată și de surse din Rusia, anunță jurnalistul Christo Grozev.

În același timp, videoclipuri cu apărătorii ucraineni în Liman se răspândesc deja pe rețelele de socializare. Ucrainenii sunt fericiți că „Liman se întoarce în sfârșit acasă”.

sursa

O româncă a fost numită în funcția de Ministru al Sportului din Franța!
Articolul anterior
O minoră de 14 ani a dispărut fără urmă!
Articolul următor