Stela Popa renunță la premiul VIP Magazin

Prezentatoarea TV Stela Popa renunță la Premiul VIP Magazin care i-a fost oferit în 2014 pentru „Cea mai bună prezentatoare de știri din Republica Moldova”. Jurnalista a explicat motivul deciziei într-o postare pe pagina sa de socializare.

,,Ținând seama de degradarea morală la care s-a ajuns la ultima ediție a decernării premiilor revistei Vip Magazin, prin acordarea titlului Omul Secolului lui Vladimir Voronin, persecutorul tinerilor de la 7 aprilie 2009, notoriu anti-roman si cel care deschide listele electorale ale Blocului Socialistilor si Comunistilor la alegerile parlamentare din 11iulie, am decis ca singurul gest pe care îl pot face în fața acestei degradări fără precedent este renunțarea la pemiul VIP pe care l-am primit din partea acestei reviste în anul 2014 – titlul de „Cea mai bună prezentatoare de știri din R. Moldova””, afirmă Stela Popa.

Prezentatoarea TV susține că gestul său poate fi unul simbolic, însă, totodată, acesta este singurul pe care îl poate face din perspectiva evoluțiilor la care asistă consternat publicul din țara noastră.

,,Nu cer ca gestul meu să fie urmat de alți colegi de breaslă sau concetățeni, dar mi-ar plăcea ca ceea ce s-a petrecut cu ocazia ultimului eveniment al decernării premiilor Vip Magazin sa nu rămână nesancționat, cel puțin la nivelul opiniei publice. Ar fi o ultimă tentativă de a ne spăla rușinea unor asemenea ,,validări” degradante”, susține Stela Popa.

Primele unități mobile de vaccinare lansate la Chișinău
Articolul anterior
Anunț de ultimă oră de la NASA. O furtună solară de mari dimensiuni va lovi pământul. Care vor fi efectele
Articolul următor
Alte articole interesante