Stela Popa: un gând senin pentru mama

,,Mama este cea alături de care Dumnezeu m-a făcut să trec prin niște experiențe și lecții de viață cum nu aș fi putut intui vreodată. Nu mi-aș fi imaginat niciodată că mama mea este o femeie atât de puternică”.

separator
,,Puterea și determinarea ei m-au făcut să o văd într-o cu totul altă lumină în ultima perioadă. Este sufletul, îngerul meu, exemplul meu demn de urmat.

De la ea am învățat poate cea mai grea lecție a vieții – puterea sacrificiului pentru copii. Recunosc, învăț și „fur” de la ea zi de zi, ceas de ceas și minut de minut cea mai nobilă și minunată „meserie” din lume – cea de mamă. Cu EA, cu mama alături, am învățat că pot persevera, pot înfrunta orice obstacol și pot atinge noi culmi”. ,,Mama nu obișnuiește să poarte bijuterii. Bijuteriile ei suntem noi, copiii săi. Mama nu se fardează. În fața lui Dumnezeu, ea e frumoasă și fără machiaj. Mama mea nu are nevoie de laude și aprecieri. Ea știe că iubirea noastră e neprețuită pentru ea. Mama știe să ne surprindă cu vorba-i caldă și înțeleaptă și deliciile culinare irezistibile, pe care le gătește cu mult zel și suflet pentru cei dragi.

De 8 Martie, ne-a gătit cele mai delicioase clătite moldovenești, pe care le savuram mereu în copilărie”.

,,Să-mi fi dat un lingou de aur și nu m-ar fi uns mai mult și mai plăcut la suflet :). Cu mama alături, totul e posibil. În ea am cel mai de nădejde aliat”.

Detalii despre funeraliile regizorului Viorel Mardare
Articolul anterior
Ultima oră! S-a prăbușit un avion Boeing cu 157 de oameni la bord. Nu se știe dacă sunt supraviețuitori
Articolul următor
Alte articole interesante