Steven Seagal se lansează în politica rusă. Actorul susține un partid pro-Kremlin

Starul din „Greu de ucis” şi „Deasupra legii” a apărut la un eveniment al Rusia Justă – Patrioţii – Pentru Adevăr, mai exact într-o ceremonie de sâmbătă, potrivit unui videoclip publicat de partid.

După cum sugerează şi numele, partidul a fost format la începutul acestui an prin fuzionarea a trei partide mai mici, care îl susţin pe Putin, scrie Mediafax.

Seagal, născut în Michigan, Seagal a lăudat conducerea Rusiei sub Putin şi a aprobat invazia din 2014 şi anexarea ulterioară a regiunii ucrainene Crimeea.

În noiembrie 2016, Segal a primit cetăţenia rusă. În august 2018, Ministerul de Externe de la Moscova l-a numit în funcţia neremunerată de „reprezentant special pentru legăturile umanitare ruso-americane”.

Seagal a propus o măsuri mai aspre împotriva companiilor care dăunează mediului. „Fără a putea aresta oamenii, atunci când îi amendăm, probabil câştigă mai mulţi bani producând lucruri care afectează mediul înconjurător”, a spus actorul, în discursul său.

După ce a vorbit la eveniment, Seagal s-a pozat cu unul dintre liderii partidului, Zakhar Prilepin, despre care Reuters conseamnează că a recunoscut faptul că a comandat o unitate de luptă în Ucraina.

Rusia Justă – Patrioţii – Pentru Adevăr deţine 23 din 450 de locuri în camera inferioară a parlamentului rus, Duma, făcându-l al patrulea cel mai mare partid după Rusia Unită a lui Putin (335 de locuri), Partidului Comunist (42 de locuri) şi Partidul Democrat (40 de locuri).

Următorul tur al alegerilor urmează să aibă loc în septembrie, dar agenţia de ştiri rusă TASS scrie că Segal nu va fi candidat din cauza faptului că îşi păstrează cetăţenia americană.

Mare fan al artelor marţiale, Seagal are un partener de nădejde în Vladimir Putin, despre care se ştie că a practicat judo.

Olga Buzova, bănuită că ar fi urcat beată pe scenă în timpul ultimului ei concert
Articolul anterior
Ce i-a apărut unei fetițe în spatele capului, după ce s-a jucat într-un parc
Articolul următor
Alte articole interesante