Stilistul Allei Pugaciova s-a stins la doar 54 de ani. Cauza morții, șocantă

Alexander Shevchuk, stilistul vedetelor din Rusia, s-a stins din viață la doar 54 de ani. Celebrul stilist a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după un experiment intim, scrie presa rusă. Bărbatul a murit în secția de terapie intensivă a unui spital din Moscova, din cauza complicațiilor după o operație de îndepărtare a unui corp străin din rect.

„Alexander Shevchuk a fost internat în noaptea de 23 ianuarie într-unul din spitalele capitalei cu diagnosticul corp străin în rect, rană în rect”, relatează KP, citând un interlocutor din departamentul de sănătate din Moscova.

Pacientul a fost operat urgent și corpul străin a fost îndepărtat. După aceea, bărbatul a fost transferat pe secția de proctologie. Cu toate acestea, leziunile au fost atât de grave încât au început complicații postoperatorii.

Bărbatul a fost transferat din nou la terapie intensivă. „Doctorii s-au luptat pentru viața lui, dar nu au putut să îl ajute”, a comunicat sursa. După cum sa dovedit, în ziua incidentului, Alexandru nu era singur acasă. Medicii au fost chemați de prietenul său apropiat, scrie cosmo.ru.

Ofițerii de poliție vor trebui să stabilească toate circumstanțele incidentului. Se așteaptă ca un dosar penal să fie deschis cu privire la rănirea și decesul victimei.

Shevchuk a fost unul dintre cei mai renumiți stilisti ai vedetelor din Rusia. Printre clienții săi s-au numărat Alla Pugacheva, Filip Kirkorov, Laima Vaikule și alți artiști. Anna Netrebko, care, de asemenea, de multe ori avea încredere în el pentru apariții speciale, și-a luat rămas bun de la Alexandru cu emoție. „Vrăjitorul frumuseții … Mulțumesc pentru tot. Odihnește-te în pace ”, a spus diva operei.

De-a lungul celor 30 de ani de carieră profesională, Shevchuk a creat multe imagini pentru celebrități. Acesta a făcut-o blondă pe Polina Gagarina, fiind implicat în numeroase concursuri și show-uri televizate, precum ,,Фабрика звезд”, ,,Ледниковый период”, ,,Новые песни о главном”, ,,Голос” și alte emisiuni. El a fost responsabil pentru machiajul și coafura primadonei estradei rusești la emisiunile anuale ,,Рождественских встречах Аллы Пугачёвой” și concertele ,,Алла Пугачёва. Избранное” și altele.

Yana Churikova, fosta gazdă a emisiunii ,,Фабрика звезд” a exprimat condoleanțe pentru această pierdere. Ea a explicat că Shevchuk, cu munca sa, a definit standardele profesiei de stilist din Rusia.

Copii exploatați în industria textilă. O fetiță de 10 ani primește 1,6 euro culegând bumbac ziua întreagă
Articolul anterior
Alertă în Europa! Țările își închid granițele din cauza noilor tulpini de Covid-19
Articolul următor