Foto! Stilul și frumusețea și-au dat întâlnire la cea mai relaxantă cuconadă organizată în inima Capitalei!

Au lăsat de o parte grijile și activitățile în care se implică cu dăruire și s-au adunat la o cuconadă între femei, împărtășindu-și sfaturi, emoții și bună dispoziție! Într-un cadru plăcut și select, mai multe femei din Capitală și-au dedicat o seară de relaxare, în care au fost răsfățate cu lecții de stil, eleganță și sfaturi de frumusețe.

separator

O ambianța agreabilă, plină de culori și gânduri bune a fost simțită datorită gazdei evenimentului – așa a început weekend-ul la magazinul Fló, situat chiar în centrul Capitalei, acolo unde s-a dat startul unor frumoase seri dedicate femeilor.

Invitatele prezente la eveniment s-au inspirat din paleta largă de nuanțe și modele expuse în incinta magazinului Fló, au probat rochii elegante și ținute în ultimele tendințe ale modei. Designerul Iuliana Chiroșca a destăinuit secretele din spatele creației unei pălării cu stil.

De frumusețe a avut grijă brandul SeboCalm, care a oferit participantelor sfaturi de îngrijire a tenului, iar cei de la Apriori Wine au făcut seara mai specială pe note dulci și aromate.

Creatoarea de pălării Iuliana Chiroșca, fondatoarea brandului autohton Julie Anne millinery, a surprins invitatele cu un masterclass despre confecționarea decorațiunilor pentru păr, iar lecția de eleganță și bun gust a fost o adevărată delectare pentru toate participantele evenimentului.

Și cum frumusețea este un bun remediu pentru fiecare femeie, brandul de produse dermato-cosmetice SeboCalm, fabricate în Israel, a avut grijă să le ofere invitatelor trucuri utile, dar și cadouri cu produse destinate îngrijirii tenului, pielii și părului.

După ce au aflat noutăți frumoase în materie de modă, stil și frumusețe, cei prezenți la eveniment au savurat din vinul bun și gustările rafinate.

Invitatele și-au oferit emoții pozitive, întâlnirea fiind totodată o excelentă ocazie pentru socializare și completarea stării de bine.

Vezi, mai jos, mai multe poze de la eveniment!

                                         

Partenerii noștri
 • Foto: Magazinul FLÓ

  Magazinul FLÓ

  Adresa: Chișinău, str. Bulgară 15 Tel.: 0605 06 069 Facebook: FLÓ
 • Foto: SeboCalm Moldova

  SeboCalm Moldova

  Adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului 111/5 Tel.: 0601 01 714 Facebook: Sebocalm Moldova
 • Foto: Julie Anne

  Julie Anne

  Tel.: 0799 62 658 Facebook: Julie Anne millinery
 • Foto: Apriori Wine
  Adresa: Chișinău, str. Uzinelor 2 Tel.: 022 42 24 89 Facebook: Apriori Wine
alte Articole interesante