13 jurnaliști vor cânta LIVE în proiectul ”Voice of Journalism 2016”. Concertul poate fi urmărit online

13 jurnaliști de la diverse instituții media s-au înscrie în competiția muzicală ”Voice of Journalism” care este organizată pentru a doua oară în Republica Moldova. Evenimentul este organizat de site-ul Everyday Journalism la data de 3 iulie, ora 20:00 la Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău. Alături de participanți vor fi colegii de breaslă, prietenii și familia. Curioșii vor putea urmări LIVE la ora 21:00 pe site-ul privesc.eu show-ul muzical jurnalistic.

separator

În acest an, marele premiu este o vacanță în Bulgaria pentru 7 zile la un hotel de 4 stele oferită de Agenția de Turism ”Galas Tur”. Jurnalistul care se va clasa pe locul 2 va obține 2 nopți de cazare la un hotel de 4 stele din Iași, precum și un site personal de prezentare oferit de agenția Travel Managment & Events ”Alin Pătru”, iar locul 3 se va alege cu un curs gratuit de Marketing oferit de ”Angry Business”.

De aproape 3 săptămâni cei 13 jurnaliști muncesc asupra pieselor pe care le vor interpreta la concert și au parte de repetiții în studioul Enter-Studio Moldova. Aceștia sunt ghidați în acest sens de către interpretul și compozitorul, Marcel Roșca. În seara concertului, trupa de dans ”Black & White” va asigura un show excepțional atât la deschidere, cât și pe tot parcursul evenimentului.

”Este un eveniment de suflet și mă bucur enorm că și în acest an jurnaliștii au avut curaj și au acceptat să urce pe scenă și să cânte. Nu este deloc ușor să te autodepășești și să muncești într-un studiou muzical asupra unei piese. Îi admir pe cei 13 jurnaliști și îmi doresc să trăiască acest moment la maxim. Pentru mine fiecare dintre ei este deja un învingător… și-au învins fricile și sunt gata să demonstreze tuturor că au calități muzicale”, spune organizatoare evenimentului, Victoria Ungureanu.

Organizatorii lansează în premieră și categoria blogerilor. Iată care sunt participanții care vor lupta în acest an pentru trofeul ”Voice of Journalism”:

1. Cristina Ungureanu – prezentatoare TV la Canal 2
2. Diana Laptedulce – reporter THT
3. Alina Dabija – animatoare radio
4. Dika Cheptine – bloggeriță
5. Ion Condrea –reporter Moldova 1, emisiunea ,, Emisiunea Abrazi ”
6. Valentina Cociorva – redactor-șef site-ul NOI.md
7. Ana Gurdiș – coordonatoare a emisiunii ABRAZIV la Moldova 1 și jurnalistă la Centrul Media pentru Tineri
8. Tatiana Stratenco – coordonatoare Radio România Chișinău
9. Rodica Vilcu – producător-moderator emisiunea ”Dialog Social”, Moldova 1
10. Cristina Gavrilenco – reporter politic, Moldova 1
11. Adriana Vasilcov – reporter ”Paparazzi”, Jurnal TV
12. Elena Popescu- redactor – prezentator știri la Radio Moldova Tineret
13. Ana- Maria Frimu – prezentatoarea la Radio Moldova Tineret

Menționăm că intrarea la eveniment este în bază de invitație. Doritorii care își doresc să ajungă la concert sunt îndemnați să asculte KISS FM Chișinău și să câștige bilete gratuite.

Zâmbete de „paleontologi” la Shopping MallDova
Articolul anterior
O tânără cu fibroză chistică susţine că renunţarea la un singur aliment i-a salvat viaţa!
Articolul următor
Alte articole interesante