3 Sud Est a transformat Sala Palatului Național într-un ring de dans!

S-au reunit, au făcut o nouă piesă și au venit la Chișinău. Toate fanele “3 Sud Est” au avut parte de un concert incendiar, care nu le-a lăsat să stea liniștite pe scaune. În doar câteva minute, băieții de la 3 Sud Est au reușit să ridice lumea în picioare și să transforme sala Palatului Național într-un ring de dans.

separator

3 Sud Est a transformat Sala Palatului Național într-un ring de dans!
 
_MG_8904 _MG_8942 _MG_8946

Fanii au cântat, au dansat și au luat autografe chiar în timpul concertului. Interpreții au strălucit la propriu, fiind îmbrăcați în sacouri aurii și argintii. În a doua parte a concertului, Laurențiu, Mihai și Viorel și-au schimbat ținutele strălucitoare pe unele mai colorate.

3 Sud Est a transformat Sala Palatului Național într-un ring de dans! _MG_8826 _MG_8832 _MG_8835 _MG_8851
_MG_8853 _MG_8861 _MG_8867 _MG_8878
 

După concert, interpreții au făcut poze cu admiratoarele și au dat interviuri.

Deși, cea mai mare parte a timpului o petrec în studioul de înregistrări, aceștia găsesc mereu timp pentru familie.

Mihai este căsătorit de 8 ani cu Ema, femeia de care s-a îndrăgostit pe când avea 17 ani. Cei doi au o fată și un băiat, iar interpretul încearcă să le acorde cât mai multă atenție.

Și Laurențiu a devenit un familist înrăit după ce s-a căsătorit. Mai ales că interpretul are o fiică care îi calcă pe urme și de care este foarte mândru.

Dacă Laurențiu și Mihai sunt familiștii trupei, Viorel este burlacul care se pregătește de nuntă.

“Dacă țara mă vrea însurat, le voi face pe plac tuturor. Am o iubită care mă așteaptă acasă după fiecare concert.”

Băieții au infirmat zvonurile potrivit cărora relațiile dintre ei sunt reci.

“După șase ani să te împaci pentru ca iar să te cerți, nu aș vedea logica. Mi-aș dori să o ducem mult și bine de acum încolo. Trupa 3 Sud Est nu s-a reunit pentru o piesă sau pentru un singur concert. Ne-am reunit pentru mulți ani înainte.

Cu piesa “Emoții”, artiștii speră să cucerească inimile fanilor care au trăit alături de ei povești, emoții și sentimente. Omul principal, care a gândit partea video a noului single, este nimeni altul decât regizorul din Moldova Slava Sîrbu.

3 Sud Est a transformat Sala Palatului Național într-un ring de dans! _MG_8899 _MG_8900 _MG_8901 _MG_8903
_MG_8904 _MG_8905 _MG_8936 _MG_8942 _MG_8946
_MG_8963 _MG_8976 _MG_8979
3 Sud Est a transformat Sala Palatului Național într-un ring de dans!3 Sud Est a transformat Sala Palatului Național într-un ring de dans!

Președinția publică lista cadourilor primite de Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale

Cărți, tablouri, bijuterii și nu doar se regăsesc pe lista darurilor primite de președintele Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale. Lista a fost publicată de Aparatul Președintelui Republicii Moldova pe pagina presedinte.md.

În context, e vorba de cadouri protocolare admisibile, oferite în dar șefului statului în cadrul vizitelor sale oficiale sau vizitelor oficialilor străini în Republica Moldova.

Pe pagina web a instituției prezidențiale sunt prezentate cadourile oferite în trimestrul IV din anul 2022. Toate cadourile protocolare sunt înregistrate în Registrul de evidență a cadourilor admisibile și au fost trecute în proprietatea instituției prezidențiale.

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision vor avea loc astăzi

Audiţiile live pentru selecţia naţională Eurovision 2023 vor avea loc astăzi, cu începere de la ora 14.00. Audițiile vor fi transmise în direct la postul de televiziune Moldova 2, precum și pe site-ul oficial al competiției. Lista finaliștilor va fi anunțată într-o ediție specială LA Moldova 1, cu începere de la ora 19.30.

Din totalul de 60 de dosare înregistrate în cadrul Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2023 au fost selectate 33 de piese. După descalificarea a două piese, în etapa audițiilor live vor fi audiate 31 de piese. Conform Regulamentului selecției naționale, primii zece concurenți care vor acumula cel mai mare punctaj în audițiile live vor concura în Finala Națională.

Cea de-a 67-a ediție a Eurovision se va desfășura în Liverpool, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Din cauza războiului declanșat de Rusia, Marea Britanie va organiza evenimentul în numele Ucrainei care a câștigat anul trecut concursul cu piesa „Stefania”.  Cele două semifinale vor fi transmise în direct, în datele de 9 și 11 mai, iar Marea Finală va avea loc în data de 13 mai.

Mesajul „We remember”, proiectat pe clădirea Parlamentului. Scopul acțiunii

Parlamentul s-a aliniat Campaniei „We remember”, lansată în contextul Săptămânii Internaționale de Comemorare a Holocaustului. Pe clădirea instituției parlamentare a fost proiectat mesajul „We remember”, la inițiativa Comunității Evreiești din Republica Moldova. O serie de imagini au apărut vineri seara, 27 ianuarie.

FOTO Pe clădirea Parlamentului a fost proiectat mesajul „We remember”. Ce înseamnă

În acest an, genericul campaniei „We remember” este „Învață din trecut, protejează viitorul”. Scopul acțiunii este de a promova memoria Holocaustului și a culturii toleranței în vederea combaterii rasismului, antisemitismului, xenofobiei și altor forme de intoleranță.

Parlamentul Republicii Moldova a condamnat Holocaustul în iulie 2014, adoptând o declarație politică de acceptare a Raportului Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului, prezidată de Elie Wiesel. Declarația politică mai condamnă orice tentative de ignorare și negare a Holocaustului și aduce un omagiu victimelor și supraviețuitorilor acestuia.

Anual, la 27 ianuarie este marcată Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Acest lucru a fost decis prin Rezoluția Adunării Generale a Națiunilor Unite, adoptată în 2005. În Republica Moldova, Ziua naţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată anual din 2015, conform unei hotărâri aprobate de Parlament.

Prima poză cu băieţelul Stelei Popa
Articolul anterior
Fiica Taniei Cerga, la trei anişori este o adevărată fashionistă
Articolul următor