4 moldovence care au pus mâna pe miliardari!

Sunt frumoase, sexy și celebre, așa că le-a fost simplu să sucească mințile celor mai bogați bărbați. Este vorba despre 4 moldovence care sunt fericite alături de soții lor miliardari. Și chiar dacă gurile rele spun că vedetele s-au măritat doar din interes financiar, acestea declară sus și tare că își iubesc soții.

separator

Xenia Deli și omul de afaceri egiptean, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, în vârstă de 62 de ani, s-au căsătorit anul acesta. Cei doi nu au ținut cont de bani și au organizat o nuntă luxoasă pe insula Santorini. Chiar dacă unii internauți au scris cuvinte urâte la adresa mariajului lor, Deli nu le-a acordat atenție. Mai mult, modelul încearcă în fiecare zi să le demonstreze cârcotașilor cât de fericită este alături de alesul inimii ei.

Natalia Barbu și miliardarul Nicolae Sota s-au căsătorit în anul 2011. Diferența de vârstă de 26 de ani nu a fost o barieră în relația lor. Din dragostea celor doi, a apărut pe lume un băiețel, pe nume Victor, pe care părinții îl țin departe de ochii presei. În cadrul unui interviu la o televiziune din România, Natalia a povestit cum a fost cucerită de soțul ei:

„El a fost cel care a încercat să mă cucerească, într-un club. Eu cântăm, el m-a remarcat. A crezut că sunt o artistă din afară, în seara aceea am cântat doar în engleză. Eram îmbrăcată într-o rochie lungă, fără decolteu, eram destul de închisă în mine. Actualul meu soț m-a căutat, a aflat de la niște prieteni cine sunt, a făcut tot posibilul să ajung la mine. Ulterior, am ieșit la cină și am vorbit foarte mult. A urmat o pauză de câteva luni, era o perioadă dificilă pentru o relație.”

20482

Ileana Lazariuc și moștenitorul imperiului Țiriac, Ion Ion, formează o familie din anul 2009, iar povestea lor de dragoste a început în 2002. Aceștia au împreună doi băieți și se declară o familie împlinită. Modestă de fire, fiica Anastasiei Lazariuc susține că trăiește ca o femeie simplă, iar milioanele nu i s-au ridicat la cap.

„Poate mulți spun că duc nu știu ce viață, însă, în realitate, poate părea banal. Sunt mamă, sunt soție, am grijă de copiii mei, fac piață și stau alături de familie.”

Veronica Schmidt s-a căsătorit cu Michael Schmidt, proprietarul automobilelor Bavaria, cel mai important dealer BMW din Romania. Basarabeanca i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat.

Vizionează acest filmuleţ şi spune dacă, în calitate de mamă, te regăseşti în el!
Articolul anterior
7 ținute stilate pentru zilele ploioase
Articolul următor
Alte articole interesante