Acest bărbat e suspectat de jefuirea telefoanelor mobile de la minori

Un bărbat riscă până la 5 ani de închisoare după ce ar fi jefuit doi minori, deposedându-i de telefoanele mobile. În unul din cazuri, camerele de supraveghere au reușit să surprindă suspectul, iar oamenii sunt îndemnați să comunice identitatea acestuia dacă o cunosc.

separator

Conform informaţiilor poliției, individul ar fi jefuit un minor de 11 ani de telefonul mobil în sumă de 1 500 lei. Incidentul a avut loc pe srada Ismail, când suspectul s-a apropiat de trei minori şi l-ar fi deposedat pe unul din ei de telefonul mobil. Tot acest necunoscut ar fi fost implicat într-un caz similar, pe strada Cojocarilor din sectorul Râşcani, când un minor de 10 ani a fost deposedat de telefonul mobil, de model Samsung Galaxy S3.

În acest context poliţiştii au iniţiat două cauze penale pentru jaf  şi solicită cetăţenilor care l-au recunoscut, să comunice informaţiile la 069 22 99 30 / 0691 50 993 sau 902. Confidenţialitatea este garantată.

Suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Ce trebuie să știe bărbații despre femei. Îți spune fiica Allei Donțu!
Articolul anterior
Cuplurile infertile pot alege instituția medicală la care să efectueze gratuit procedura de fertilizare in vitro
Articolul următor
Alte articole interesante