Aceste felicitări video sunt o ipocrizie, consideră Costi Burlacu!

Interpretul vine cu o recenzie la felicitările celor 3 bărbați ai țării : Vlad Filat, Igor Dodon și Marian Lupu, care și-au dorit să adune electorat feminin de 8 martie.

Mai mult, Costi îi compară pe politicienii noștri galanți cu niște actori care fac publicitate la cratițe în spoturile de la TV.

”Zilele astea „AI VOȘTRI” politicieni s-au întrecut cu ipocrizie să ne felicite femeile de pe toate canalele TV. Nu că nu ar fi bine, doar că insistența cu care aceștia au vrut să intre în inimele femeilor noastre seamănă izbitor de mult cu spoturile publicitare la tigaia magică sau super detergenți. Te întrebi de unde atîta dragoste? Sunt sigur că actori, poeți, interpreți ș.a. pe care aș fi preferat să-i văd în aceste spoturi, ar fi avut mesaje de felicitare mult mai inspirate și mai sincere, dar la sigur nu s-ar fi afișat astfel deoarece nu dispun de mii de euro pentru crearea unei videofelicitări și promovarea intensă la tv, și nu-și consideră ascultătorii turmă de oi…”, a scris Costi Burlacu pe facebook.

Felicitarea lui Marian Lupu

Felicitarea lui Igor Dodon

Felicitarea lui Vlad Filat

Cele mai ciudate rochii de mireasă
Articolul anterior
Maestrul Mihai Volontir, din nou, în forță!
Articolul următor
Alte articole interesante