Adrian Ursu a refuzat Ice Bucket Challenge. Află de ce

Cu câteva zile în urmă, Adrian Ursu a postat un filmuleț pe pagina sa de facebook prin care își justifică refuzul de a-și turna o găleată de apă cu gheață în cap.

separator
1

”Nu este neapărat nevoie să-ți torni o găleată de apă cu gheață în cap ca să faci caritate. În acest an noi am hotărât să nu ne sărbătorim ziua de naștere, să nu dăm o petrecere, ci să facem o donație pentru Institutul Mamei și Copilului, acolo unde s-a născut Maria- Andreea…”, a spus interpretul.

Adrian Ursu crede că persoanele care răspund acestei provocări prin a-și turna apă cu gheață în cap, aproximativ 70 -80%, nu donează bani. Așa că interpretul a hotărât în locul acestui gest să doneze 10.000 de lei Institutului Mamei și Copilului.

540967f301d02_540967f301d3d

Ieri Adrian Ursu şi soţia sa, Irina Negară, au vizitat, maternitatea unde s-a născut şi fiica lor, care are acum unsprezece luni.

“Am hotărât să donăm anume aici, pentru că aici am avut, cu soţia mea, Irina, cele mai mari emoţii. Institutul Mamei şi Copilului trebuie să ajungă un centru modern, demn de secolul 21”, a spus interpretul. Totodată, vedetele au mărturisit că anul acesta au renunţat la petreceri aniversare ca să facă, în schimb, o donaţie pentru Campania Renaște Moldova, sperând ca exemplul lor să-i motiveze şi pe alţii.

Poze noi de la cununia fiicei Irinei Bivol!
Articolul anterior
Rochii de mireasă pentru toamnă
Articolul următor