Află cine sunt eroii reality show-ului “Business Factory”. Vezi prima emisiune aici

7 tineri cu suflet neliniştit, caracter puternic şi multă ambiţie au fost provocaţi de Angry Business şi postul de televiziune MBC să lanseze o afacere şi să demonstreze că este posibil să genereze un profit de cel puţin 10.000 de lei în doar 2 luni de la apariţia ideii.

separator

Photo218 Photo217

După ce pe 24 octombrie s-a dat start aplicărilor pentru proiectul “Business Factory”, 100 de curajoşi s-au înscris în competiţie, iar la preselecţie au ajuns doar 30. Și asta pentru că locația preselecției a fost deosebită, situată în zona industrială a Chişinăului, la una dintre cele mai mari fabrici de sticlă din ţară.

După o excursie prin “inima” procesului de producere a sticlei şi 5 ore de preselecţii, în care participanţii au avut la dispoziţie doar câte 3 minute ca să-şi prezinte ideea, membrii juriului au făcut alegerea.

Află-i pe cei 7 eroi ai primului business reality show din Moldova. Vezi emisiunea aici.

În continuare, pe tineri îi așteapă 8 săptămâni de lecții teoretice şi practice în materie de business. Tot ei vor fi monitorizați de camerele MBC cum își fac tema pentru acasă și trec peste toate provocările pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Favoritul îl poţi alege chiar tu, pe pagina oficială “Business Factory”.

Sâmbăta aceasta vei cunoaşte în detalii povestea fiecăruia, vei afla ce au învăţat la prima lecţie de Coaching şi ce teme pentru acasă au primit de la mentori. Stai cu ochii pe MBC!

unnamed

Viagra le poate fi de folos și femeilor!
Articolul anterior
Negresa preferată a Irinei Negara. Reţeta
Articolul următor
Alte articole interesante