Alexandru Lozanciuc îl distruge pe Ionel Istrati: “Nu-mi place videoclipul lui, pentru că arată acolo vaci …”

Alexandru Lozanciuc nu-și încape în piele de supărare. Ionel Istrati l-a călcat rău de tot pe picior. Cică, și-a făcut raiting  cu piesa ”Eu numai, numai”, dar nu s-a obosit să menționeze niciodată numele autorului.  Mai mult, Ionel ar spune peste tot că melodia este creație proprie.

separator

“Eu i-am zis: Tu în ultimii doi ani, ai imprimat cinci piese cu alţi compozitori şi văd că succesul nu este la fel ca după ce ai lansat „Eu numai, numai”. Nu au priză, dacă e să vorbim pe şleau. Aşa că i-am spus verde-n ochi: mai mult nu-i scriu nimic pentru că oriunde s-ar duce spune că melodia mea este scrisă de el, iar acest lucru m-a jignit. Mai mult nu am nevoie de aşa colaborări. Şi alţii mi-au mai spus că nu-i frumos cum procedează Ionică, însă până la urmă e treaba lui”, a declarat compozitorul pentru apropomagazin.md

Lui Alexandru Lozanciuc nu-i place nici videoclipul la această piesă, spunând că cei doi artişti kazahi, care au împânzit site-urile de socializare cu aceeași piesă tradusă, cântă mai bine decât Ionel.

„I-am urmărit atent şi vreau să recunosc că tare mi-a plăcut ce au făcut aceşti băieţi. Cântă tare bine, dracii! Apropo, nu-mi place videoclipul lui Ionel, pentru că arată acolo vaci şi fete cu porumb în mână.”

În timp ce compozitorul suferă, se pare că pe Ionel Istrati nici vânt rece nu-l ajunge.

Am încercat să-l găsim pe Ionel la telefon

“Nu știu nimic și nu comentez nimic. Pa, pa!”, doar așa a putut să-și spele obrazul Ionel.

Sursa: http://apropomagazin.md/

 

Poze! “Soulmates” și-au prezentat colecția la Oxford Fashion Week!
Articolul anterior
A slăbit 77 de kilograme fără diete
Articolul următor
Alte articole interesante