Alla Vengher: Cum să-ți meargă în afaceri!

De la o vreme, business woman, Alla Vengher, își împărtășește secretele cu femeile care-i urmăresc activitatea. Aceasta se bucură de succes în afaceri, fiind patroana unui restaurant de lux dar și a unui magazin de patiserie. De astă dată le oferă doamnelor 10 reguli care le vor ajuta să devină femei de succes.

separator
12067235_1017892634921477_1419254382_n

1.   Se zice că un profesionist poate ocupa orice funcție la locul de muncă. Eu primesc satisfacție atunci când experimentez și învăț ceva nou. Asta mă ajută să nu mă relaxez. Apropo, mulți se plâng de plictiseală la locul de muncă, ce-ar fi dacă te-ar interesa de la tehnică la chestii de contabilitate…Lărgiți-vă orizonturile de cunoaștere.

12064073_1017892641588143_1613737801_n

2.   Dacă vrei să ai succes în afaceri, nu te limita la 8 ore de muncă. Vei sta la birou toate 24 de ore. Munca se transformă într-un stil de viață. Evident, nu trebuie să-ți neglijezi apropiații și nu trebuie să te lași de hobby-uri. Doar așa vei fi cu un pas înaintea concurenților.

3.   Dacă îți apare o idee nouă, nu renunța la ea. Realizeaz-o imediat. După, nu vei mai avea chef. Iar ideile bune se uită ușor.

4.   În afaceri e foarte important să fii organizat. Dacă uiți sau îți scapă ceva, cumpără-ți o agendă. Notează de cu seară tot ce trebuie să faci a doua zi.

12042232_1017892814921459_710247602_n

Citește mai multe curiozități pe blogul Allei Vengher.

VIDEO! Accident de coșmar pe o autostradă cu implicarea a circa 60 de maşini ! Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, după ce o furtună de praf a provocat, luni, tamponarea a cel puţin 40-60 de maşini de-a lungul unei autostrăzi importante din Illinois, au anunţat autorităţile locale, citate de CNN și stirileprotv.ro

Accidentele de pe I-55 au dus la închiderea autostrăzii în comitatele Sangamon şi Montgomery, potrivit Departamentului de Transport din Illinois. Oraşul Springfield, capitala statului, se află în comitatul Sangamon.

Căpitanul Ryan Starrick, de la Poliţia statală din Illinois, a declarat că cel puţin „între 40 şi 60 de autoturisme” au fost implicate în aceste accidente şi că au fost raportate „multiple decese” şi peste 30 de persoane spitalizate.

Cel puţin două semiremorci au luat foc în urma accidentelor, potrivit lui Starrick.

„Interstate 55 în sudul comitatelor Sangamon şi nordul Montgomery rămâne închisă în ambele direcţii din cauza numeroaselor accidente provocate de o furtună de praf, care a redus foarte mult vizibilitatea”, a precizat Departamentul de Stat al Transporturilor într-un tweet.

Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, urează echipei noastre succes la Eurovision cu un cover live la piesa „Soarele și Luna”

Soprana Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, și-au surprins urmăritorii cu un moment deosebit. Cele două au făcut un cover la piesa ,,Soarele și Luna” cu care Pasha Parfeni va reprezenta Moldova la concursul internațional „Eurovision Song Contest”.

„Sa-l sustinem pe @pashaparfeni la @eurovision. Pasha Parfeni, noi te sustinem! Anul asta aduceti-ne Eurovisionul acasa! Soarele si Luna”, a scris soprana în descrierea filmulețului.

Momentul i-a lăsat cu fiori pe internauți. Cele două voci au fost acompaniate chiar de Ana, la pian.

,,Două picături de apă, atât de frumoase și talentate… vă urmăresc cu drag”, ,,Bravo și succes Pasha”, au scris admiratorii virtuali.

Interpretul Vasile Macovei și-a cerut iubita în căsătorie

Vasile Macovei și iubita sa, Vlada Popov, se pregătesc să facă pasul cel mare.

Noutatea a fost dezvăluită de Vlada, tânăra a publicat un mesaj pe Instagram, în limba engleză: „I said YES for de rest of my life” (trad. „Am spus Da pentru tot restul vietii mele”).

Pe fundalul unui decor superb și romantic, interpretul i-a oferit în dar iubitei sale inelul prețios și un buchet imens de trandafiri roșii. Amintim că, în prezent, Vasile Macovei este stabilit în Marea Britanie.

Vasile Macovei și-a refăcut viața personală după divorțul dureros de Cristina Bolboceanu, care a avut loc în 2018. Din primul mariaj, interpretul are doi fii.

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut după ce a participat în cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, unde s-a calificat pe locul 2.

Cum sărbătoresc femeile din Marea Britanie „Lady Day”!
Articolul anterior
Ileana Lazariuc: ”El şi-a cerut iertare şi eu l-am iertat! Chiar au fost multe momente când mi-a lipsit.”
Articolul următor