Ana Barbu a fost nevoită să-și vândă apartamentul!

Dacă cu câțiva ani în urmă erau în culmea fericirii pentru că se mutau la un apartament nou, acum, din cauza unor probleme cu o agenție imobiliară, Ana Barbu şi soţul său s-au mutat cu traiul la Stăuceni, unde şi-au cumpărat casa mult visată.

separator
Ana Barbu a fost nevoită să-și vândă apartamentul!

Ana Barbu a decis să vândă apartamentul pentru că nu mai putea suporta gălăgia şi atmosfera negativă din preajma blocului ca urmare a activităţii angajaţilor agenţiei de construcție.

„Nu mai vreau la bloc, sunt supărată rău. Când am cumpărat acel apartament eram tare entuziasmată, însă nu ştiam ce mă aştepta. Acum mi-a pierit orice poftă de a mai locui la bloc, aşa că m-am mutat la sol. Vreau să am un câine în curte, o pisică… E urât la bloc”, a declarat artista pentru apropo magazin.md.

Ana Barbu a fost nevoită să-și vândă apartamentul! Ana-Barbu_2

„Acum, că avem o curte frumoasă, nepoţii îşi vor putea petrece vacanţele la noi. Nu de alta, dar la bloc se plictiseau. Aici însă vor avea mai multă libertate şi se vor putea tolăni pe iarba verde din ogradă. Natalia a fost pe la noi în weekend. I-a plăcut casa – e impresionantă şi este exact aşa cum ne-o doream. Acum mai facem reparaţie, vrem să schimbăm gardul, poarta. Dar încetul cu încetul le vom reuşi pe toate. Îmi doresc să cresc cât mai multe flori. Apropo, avem şi o fântână foarte frumoasă”, a adăugat Ana Barbu.

Sursa: http://apropomagazin.md/

Remedii naturale pentru înţepături de ţânţari
Articolul anterior
Cornelia Ștefăneț și mama descusute de secrete
Articolul următor
Alte articole interesante