Ana Barbu a fost nevoită să-și vândă apartamentul!

Dacă cu câțiva ani în urmă erau în culmea fericirii pentru că se mutau la un apartament nou, acum, din cauza unor probleme cu o agenție imobiliară, Ana Barbu şi soţul său s-au mutat cu traiul la Stăuceni, unde şi-au cumpărat casa mult visată.

separator
Ana Barbu a fost nevoită să-și vândă apartamentul!

Ana Barbu a decis să vândă apartamentul pentru că nu mai putea suporta gălăgia şi atmosfera negativă din preajma blocului ca urmare a activităţii angajaţilor agenţiei de construcție.

„Nu mai vreau la bloc, sunt supărată rău. Când am cumpărat acel apartament eram tare entuziasmată, însă nu ştiam ce mă aştepta. Acum mi-a pierit orice poftă de a mai locui la bloc, aşa că m-am mutat la sol. Vreau să am un câine în curte, o pisică… E urât la bloc”, a declarat artista pentru apropo magazin.md.

Ana Barbu a fost nevoită să-și vândă apartamentul! Ana-Barbu_2

„Acum, că avem o curte frumoasă, nepoţii îşi vor putea petrece vacanţele la noi. Nu de alta, dar la bloc se plictiseau. Aici însă vor avea mai multă libertate şi se vor putea tolăni pe iarba verde din ogradă. Natalia a fost pe la noi în weekend. I-a plăcut casa – e impresionantă şi este exact aşa cum ne-o doream. Acum mai facem reparaţie, vrem să schimbăm gardul, poarta. Dar încetul cu încetul le vom reuşi pe toate. Îmi doresc să cresc cât mai multe flori. Apropo, avem şi o fântână foarte frumoasă”, a adăugat Ana Barbu.

Sursa: http://apropomagazin.md/

Gemenele Aurei au împlinit 18 ani! Mesajul emoționant al artistei

Ziua de 23 martie este una specială pentru îndrăgita artistă Aura, mamă de gemene. În această zi, fiicele interpretei, Lori și Beti, își sărbătoresc ziua de naștere, iar anul acesta este unul special deoarece fetele împlinesc 18 ani și își sărbătoresc majoratul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Aura a publicat un mesaj emoționant:

,,18 !

Atunci când sunt foarte emoționantă, nu găsesc cuvintele potrivite. Este și in acest caz.

Pur și simplu nu-mi vine să cred. Și bucurie și tristețe în același timp. Am așa o stare, de parcă am absolvit o universitate. De parcă s-a finalizatt o etapă în viața mea și începe una nouă. În altă postură, cu alte griji, cu alte responsabilități și scopuri.

La Mulți Ani, fetele mele! Bine-ați venit intr-o lume nouă, a celor maturi, o lume cu bune și cu rele. Intr-un ceas bun! Eu vă voi fi alături și mă voi ruga pentru voi! Vă iubesc! 💕”, a scris interpreta pe facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Surorile s-au felicitat reciproc în mediul online. Beti a publicat un video în care este alaturi de Lori și a scris:

„Happy 18th birthday to us” (în traducere din engleza „La multi ani de 18 ani noua”).

Si Lori a publicat pe Instagram o imagine cu sora ei, din perioada copilariei.

O interpretă din Moldova, prezentată pe un ecran gigantic din New York

Interpreta moldoveancă Valeria Stoica a apărut pe un ecran gigant din inima orașului New York.

Tânăra a publicat imagini pe pagina sa de Instagram.

„Sunt în TIMES SQUARE din New York!!!

Încă nu pot să cred. Sunt fericităi recunoscătoare și mândră”, a scris Valeria.

Valeria a menționat că a fost aleasă de streaming Spotify drept ambasador pentru proiectul Equal, care promovează interprete din toată lumea.

Tinerii vor putea călători gratis cu trenul spre Iaşi şi Odesa

Aproape 120 membri ai Parlamentelor României, Republicii Moldova și Uniunii Europene susțin și solicită extinderea proiectului DiscoverEU.

TVR MOLDOVA

În curând, 10 mii de tineri vor putea călători gratis cu trenul între Chişinău, Iaşi şi Odesa. Ideea a primit susţinerea unor eurodeputaţi, printre care şi Siegrfried Mureşan, dar şi a unor înalţi oficiali, printre care preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, transmite Tvr Moldova.

IURIE CALESTRU director programe IDEP Moldova: „Este o responsabilitate enormă şi un credit de încredere acest demers consemnat de 36 de eurodeputaţi până astăzi. În acest sens, vom depune efoturi să fim până la nivelul aştepărilor astfel încât să putem vedea în sfârşit să asistăm la validarea şi lansarea acestei iniţiative de către Comisia Europeană.”

Runda de înscrieri în cadrul proiectului DiscoverEU, prin intermediul căreia 35 de mii de tineri vor primi un permis gratuit de călătorie de cale ferată, pentru a explora Europa, se va încheia pe 29 martie.

Iniţiativa DiscoverEu a fost lansată de Uniunea Europeană pentru popularizarea destinaţiilor turistice Chişinău, Iaşi, Odesa, pentru creşterea numărului de vizitatori în regiune şi promovarea transportului verde, grav afectat de pandemia Covid-19 şi războiul din Ucraina.

Remedii naturale pentru înţepături de ţânţari
Articolul anterior
Cornelia Ștefăneț și mama descusute de secrete
Articolul următor