Anastasia Lazariuc: ,,Am iubit-o foarte mult pe mama”

Anastasia Lazariuc a vorbit, recent, despre dramele din viața ei, în cadrul emisiuni la care a fost invitată. De la pierderea fratelui, la căsnicia eșuată și la dispariția mamei sale, vedeta a avut parte de momente grele, pe care, însă, a reușit să le depășească.

separator
anastasia-lazariuc2

Anastasia Lazariuc și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars. Interpreta a mărturisit că și-a dorit foarte mult o familie cu mulți copii, dar n-a fost să fie, pentru că mariajul ei, din care au rezultat doi copii, Ileana și Andrei, a eșuat.

„Eu am fost conștientă că niciunui bărbat nu-i este ușor să stea lângă o femeie care este artistă și care pleacă în spectacole și trebuie să stea acasă să o aștepte… Cine mă acceptă așa bine, cine nu, nu.

Cea mai mare iubire a vieții a fost soțul meu, tatăl copiilor mei. Dacă n-a fost să fie și n-a ieșit o căsnicie,  îmi pare foarte rău. Dacă ar fi fost o căsnicie frumoasă, aș mai fi născut niște copii, pentru că mie îmi plac mult copii. Mi-am dorit o familie mare. Eu am crescut într-o familie mare, am fost 3 fete și 3 băieți. Părinții mei au mai avut doi copii care au decedat, dar de la viață trebuie să primim ceea ce ni se oferă și să ne bucurăm de tot ceea ce primim.

Eu mi-am dorit foarte tare să am o familie. Exact asta n-am avut și atunci am completat cu muzica”, a afirmat Anastasia Lazariuc.

„Au fost multe momente tragice. Fratele  meu mi-era cel mai bun prieten și cea mai apropiată persoană. Mă înțelegea. El mă încuraja, un om minunat. El avea 29 de ani când a murit, eu aveam 27 și atunci m-am schimbat la 180 de grade, mental, psihic. Multe lucruri nu înțelegeam. de fapt, el a fost omorât, i s-a luat viața. Mi-am pus foarte multe întrebări la care nu găseam răspuns și am vrut să mă ocup cu ceva care să mă ridice. Plăcându-mi foarte mult muzica, m-am refugiat în muzică. El a murit în anul 1980…

Mama a murit la 90 de ani, în anul 2008. exact în iarnă i-am serbat ziua de 90 de ani și în iunie, cu la o zi după ce Ileana (n.r. fiica ei) și-a botezat băiatul, ea a murit. Am iubit-o foarte mult pe mama. Pe Ileana am botezat-o după ea”, a povestit Anastasia Lazariuc.

sursa: libertatea.ro

Irina Rimes și-a schimbat look-ul! Vezi cum arată acum
Articolul anterior
Lansarea inițiativei ,,Dăruiește sănătate”, alături de Andreea Marin, la „Invitro Diagnostics”!
Articolul următor
Alte articole interesante