Andra a venit la concertul din Moldova de mână cu tata!

C

separator
ine n-a ajuns la concertul Irinei Loghin și a Andrei, acompaniate de orchestra Fraților Advahov,  poate vedea pe Unica.md un reportaj foto cu cele mai curioase moment din timpul spectacolului.

Andra a venit la concertul din Moldova  de mână cu tata!

Andra a dat start concertului ” Dragostea rămâne”cu cele mai cunoscute piese. Interpreta a fost asaltată de copii chiar în mijlocul concertului. Vedeta a primit flori, cadouri și portrete de la cei mai micuți fani. Aceasta nu a ezitat să facă un selfie cu toți admiratorii.

Andra a venit la concertul din Moldova  de mână cu tata!
_MG_8747 _MG_8733 _MG_8727 _MG_8725 _MG_8724
Andra a venit la concertul din Moldova  de mână cu tata! _MG_8718 _MG_8719 Andra a venit la concertul din Moldova  de mână cu tata!

Tatăl Andrei nu o scapă din ochi la niciun concert.  Fiindcă nu a avut loc pe scaun, părintele vedetei a urmărit-o de pe podea.

Andra a venit la concertul din Moldova  de mână cu tata!
Andra a venit la concertul din Moldova  de mână cu tata! _MG_8743 _MG_8748

Pe lângă piesele pop cu care suntem obișnuiți, Andra Măruță a cântat și muzică populară, fiind acompaniată de orchestra fraților Advahov.

Andra a venit la concertul din Moldova  de mână cu tata! _MG_8760 _MG_8761

Cireașa de pe tort a fost regina muzicii populare românești, Irina Loghin. Artista a cântat cele mai renumite piese din repertoriul ei și a fost aplaudată zeci de minute în șir.

_MG_8770 _MG_8771 _MG_8774 _MG_8776 _MG_8777
Andra a venit la concertul din Moldova  de mână cu tata!

 Text: Sorina Țurcanu

Două pictorițe din Moldova și-au expus lucrările la sediul ONU din Viena

La sediul Organizației Națiunilor Unite de la Viena – Vienna International Center (VIC), Austria, a fost expusă o expoziție de pictură a artistelor plastice din Republica Moldova Galina Vieru și Natalia Yamoplskaia.

Două pictorițe din Moldova și-au expus lucrările la sediul ONU din Viena

Galina Vieru a menționat că le expoziție sunt prezentate 18 lucrări care reflectă lumile interioare ale femeii. „Picturile mele povestesc despre viața femeilor din Moldova. Reflectă drama exodului, dar și frumusețea patrimoniului cultural național. Lucrările Nataliei Yampolskaia sunt despre relația femeii cu natura, cu ecologia, cu familia, etc. Eu ca artist și poet, îmi doresc ca țara mea să meargă mai ușor și mai sigur spre integrarea europeană prin artă”, a subliniat Galina Vieru, transmite moldpres.md.

În alocuțiunea sa, Reprezentanta Permanentă a Republicii Moldova pe lângă Organizațiile Internaționale la Viena, Mihaela Mocanu, a scos în evidență importanța lunii martie pentru Moldova, atât pe dimensiunea diplomației, dat fiind faptul că la 2 martie 1992 țara noastră a devenit membru ONU, cât și prin prisma simbolismului Zilei Internaționale a Femeii. Aceste două motive se pliază pe genericul expoziției și oferă un moment de reflecție asupra rezilienței și forței femeilor de a lupta neobosit în favoarea schimbării și a respectării depline a drepturilor acesteia.

Evenimentul organizat la sediul VIC a întrunit reprezentanți ai misiunilor diplomatice și angajați ai organizațiilor internaționale cu sediul la Viena, care au avut posibilitatea să savureze din dulciurile tradiționale, oferite de Ambasada Republicii Moldova în Austria. Participanții la vernisaj au putut admira expoziția de picturi în acompaniamentul muzical al cunoscutului clarinetist Sasha Danilov, Artist Emerit din Moldova.

moldpres.md

Gemenele Aurei au împlinit 18 ani! Mesajul emoționant al artistei

Ziua de 23 martie este una specială pentru îndrăgita artistă Aura, mamă de gemene. În această zi, fiicele interpretei, Lori și Beti, își sărbătoresc ziua de naștere, iar anul acesta este unul special deoarece fetele împlinesc 18 ani și își sărbătoresc majoratul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Aura a publicat un mesaj emoționant:

,,18 !

Atunci când sunt foarte emoționantă, nu găsesc cuvintele potrivite. Este și in acest caz.

Pur și simplu nu-mi vine să cred. Și bucurie și tristețe în același timp. Am așa o stare, de parcă am absolvit o universitate. De parcă s-a finalizatt o etapă în viața mea și începe una nouă. În altă postură, cu alte griji, cu alte responsabilități și scopuri.

La Mulți Ani, fetele mele! Bine-ați venit intr-o lume nouă, a celor maturi, o lume cu bune și cu rele. Intr-un ceas bun! Eu vă voi fi alături și mă voi ruga pentru voi! Vă iubesc! 💕”, a scris interpreta pe facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Surorile s-au felicitat reciproc în mediul online. Beti a publicat un video în care este alaturi de Lori și a scris:

„Happy 18th birthday to us” (în traducere din engleza „La multi ani de 18 ani noua”).

Si Lori a publicat pe Instagram o imagine cu sora ei, din perioada copilariei.

O interpretă din Moldova, prezentată pe un ecran gigantic din New York

Interpreta moldoveancă Valeria Stoica a apărut pe un ecran gigant din inima orașului New York.

Tânăra a publicat imagini pe pagina sa de Instagram.

„Sunt în TIMES SQUARE din New York!!!

Încă nu pot să cred. Sunt fericităi recunoscătoare și mândră”, a scris Valeria.

Valeria a menționat că a fost aleasă de streaming Spotify drept ambasador pentru proiectul Equal, care promovează interprete din toată lumea.

Nata Albot a pus la cale o farsă Mai Dulce pentru copii!
Articolul anterior
Prinţul William suferă de o boală care l-a slăbit 9 kg
Articolul următor