Andra e fascinată de sosia ei din Republica Moldova! Spune că e ,,sora ei geamănă”

Andra a descoperit că are o sosie în Moldova. Tânăra, care a studiat jurnalismul, ar semăna foarte mult cu artista de peste Prut, în ceea ce privește trăsăturile fizice.

separator
pppp

Ideea unei provocări ca aceasta a venit din partea unui salon de frumusețe din Chișinău, ai cărui reprezentanți și-au pus în gând să evidențieze asemănarea celor două. Cea care avea să devină o sosie a Andrei a fost Ana Creascov, o tânără care a beneficiat de oportunitatea serviciilor de make-up.

Rezultatul a fost unul uimitor, care a surprins-o chiar și pe interpretă. Artista a recunoscut, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că ele două ar semăna foarte bine și i-a scris protagonistei că ea ar fi ,,sora ei geamănă”, ceea ce se întâmplă să declare foarte rar!

Iată ce a scris Andra:

,,Te pup, sora mea geamana :))) Te felicit, Ana!! Esti foarte frumoasa si iti sta foarte bine asa! Si chiar semanam, sa stii! Sa stii sa multe fete imi trimit poze si imi spun ca ar seamana cu mine si foarte rar se intampla sa ma si convinga, dar in cazul tau pot confirma, si machiata, si nemachiata, parca esti sora mea geamana :)))

Voi ce părere aveți despre asemănarea celor două?

17634614_1878244549096119_4677561712724217842_n

sursa: Facebook/Beauty Office

O moldoveancă va apărea în noul serial internațional The Power

Tînăra actriță Cătălina Cazacu face parte dintr-o nouă producție internațională. Moldoveanca apare într-un episod din noul serial The Power, care va fi lansat pe 31 martie.

Filmările au avut loc în 2021, spune Cătălina.

„Am o noutate pentru voi. În iunie 2021 am avut frumoasa ocazie de a face parte din distribuția serialului The Power. Vă povestesc mai multe după apariția serialului. Acum vă las cu Teaser-ul postat de cei din producție în care apar și eu”, a scris actrița, conform unimedia.info.

Serialul The Power este bazat pe cartea cu același titlu. Printre actorii principali din producție se numără Toni Collette, Toheeb Jimoh, Halle Bush. Moldoveanca va apărea în episodul 5.

Maia Sandu va merge în Găgăuzia pentru a planta copaci

Preşedintele Maia Sandu va participa sâmbătă la o acţiune de plantare a copacilor care va avea loc în autonomia găgăuză.

Maia Sandu merge să planteze copaci în Găgăuzia

Acest lucru a fost anunţat de secretarul de presă al preşedintelui, Irina Gotişan, transmite Infotag.

Campania de plantare face parte din Programul naţional de extindere şi refacere a pădurilor şi se desfăşoară în toată ţara, iar cetăţenii, agenţii economici şi autorităţile publice sunt încurajaţi să participe, a menţionat Gotişan. 

Potrivit ei, preşedintele nu are programate întâlniri cu conducerea Găgăuziei, astfel că vizita este „o manifestare a unei poziţii civice de îmbunătăţire a calităţii mediului şi de atenuare a efectelor schimbărilor climatice în Moldova”. 

Fotografii uimitoare surprinse în Moldova! În țara noastră au sosit lebede și rațe sălbatice

Pentru că e anotimpul reînvierii și toate păsările migratoare se reîntorc pe meleagurile moldave, Inspectoratul pentru Protecția Mediului a publicat o serie de fotografii rare cu păsări, surprinse la Cantemir.

Imagini rare cu lebede și rațe sălbatice, surprinse la CantemirPoza: Facebook/Inspectoratul Pentru Protecția Mediului

Din aceste fotografii se poate observa că un stol de rațe sălbatice aterizează pe malul unui lac, unde se află deja câteva lebede, transmite diez.md.

Mai jos regăsiți câteva dintre aceste fotografii.

Poze! Aeroportul din Chișinău a fost decorat cu ocazia Sărbătorilor Pascale
Articolul anterior
Săptămâna începe fără lumină în mai multe localități din țară! Vezi care sunt acestea
Articolul următor