Andra e fascinată de sosia ei din Republica Moldova! Spune că e ,,sora ei geamănă”

Andra a descoperit că are o sosie în Moldova. Tânăra, care a studiat jurnalismul, ar semăna foarte mult cu artista de peste Prut, în ceea ce privește trăsăturile fizice.

separator
pppp

Ideea unei provocări ca aceasta a venit din partea unui salon de frumusețe din Chișinău, ai cărui reprezentanți și-au pus în gând să evidențieze asemănarea celor două. Cea care avea să devină o sosie a Andrei a fost Ana Creascov, o tânără care a beneficiat de oportunitatea serviciilor de make-up.

Rezultatul a fost unul uimitor, care a surprins-o chiar și pe interpretă. Artista a recunoscut, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că ele două ar semăna foarte bine și i-a scris protagonistei că ea ar fi ,,sora ei geamănă”, ceea ce se întâmplă să declare foarte rar!

Iată ce a scris Andra:

,,Te pup, sora mea geamana :))) Te felicit, Ana!! Esti foarte frumoasa si iti sta foarte bine asa! Si chiar semanam, sa stii! Sa stii sa multe fete imi trimit poze si imi spun ca ar seamana cu mine si foarte rar se intampla sa ma si convinga, dar in cazul tau pot confirma, si machiata, si nemachiata, parca esti sora mea geamana :)))

Voi ce părere aveți despre asemănarea celor două?

17634614_1878244549096119_4677561712724217842_n

sursa: Facebook/Beauty Office

Poze! Aeroportul din Chișinău a fost decorat cu ocazia Sărbătorilor Pascale
Articolul anterior
Săptămâna începe fără lumină în mai multe localități din țară! Vezi care sunt acestea
Articolul următor
Alte articole interesante