Andreea Marin a ajutat un copil din Moldova!

În noua sa emisiune, Andreea Marin aduce publicului poveşti de viaţă impresionante. De această dată o jurnalistă de la noi din ţară a venit să-şi spună povestea.

separator
777

Tatiana Cojocaru este în primul rând mamă. Aceasta a venit însoţită de fiica sa, Ştefania, de doar 4 anişori, care suferă de o maladie ce i-a afectat colana vertebrală şi picioarele. Iar acest lucru a creat o diferenţă de lungime a picioarelor.

Pentru a ameliora situaţia, Ştefania are nevoie de o intervenţie care costă în jur de 20 000 euro.

5“Trebuie să încercăm să o ajutăm pe Ştefania”, acesta a fost mesajul adresat cu lacrimi în ochi de Andreea Marin.

Mama creşte singură cele două fetiţe, deoarece s-a despărţit de tatăl copiilor săi.

“Deocamdată  avem strânşi doar 3000 de euro”, a spus Tatiana Cojocaru.

2 4 7

În timpul emisiunii, atât telespectatorii cât şi nume mari din România au donat bani pentru a o ajuta.  Gimnasta Andreea Răducan  a venit în studiou şi a anunţat că  fetița va fi operată  absolut gratis, la clinica ACEBADEM din Turcia,.

Cleopatra Stratan împlinește astăzi 20 de ani. Artista a lansat o melodie nouă

Interpretă Cleopatra Stratan împlinește astăzi 20 de ani. Artista a venit chiar ea cu un cadou către fani. Este vorba despre o piesă nouă și un videoclip adus în dar pentru toți admiratorii ei.

„Joi, de ziua mea, la ora 9:00 vă fac cadou noul meu single pe canalul meu de YT! Abia aștept să îl ascultați și să vedeți frumusețea de videoclip!”, a scris artista, pe Instagram.

În această dimineață, interpreta a mai venit cu o postare și un mesaj de felicitare pentru părinții săi.

„Astăzi, de ziua mea, am primit de la părinții mei cel mai de preț cadou: 20 de ani – poate cei mai frumoși ani din viața lor, datorită cărora astăzi sunt sănătoasă, cea mai împlinită și fericită alături de omul pe care îl iubesc! Mulțumesc mami și tati! Vă iubesc!”, a scris Cleopatra.

Tatăl artistei, Pavel Stratan a venit și el cu un mesaj de felicitare: „Astăzi Cleopatra Stratan împlinește 20 de ani! La mulți ani și de la noi, de la întreaga familie!”

Cleopatra Stratan s-a căsătorit la 18 ani cu interpretul român Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini de la nunta de poveste. Pavel  Stratan, un socru mic emoționat
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au primit titlul celui mai simpatic cuplu  din showbizul românesc

Medicul vlogger din Rusia se plânge că este tratat cu ură în țara noastră

Nu i se pare dulce viața în țara noastră. Tânărul vlogger din Rusia, care spune despre el că este medic, s-a refugiat în Moldova după izbucnirea războiului din Ucraina. Deja de câteva luni, tânărul se află în Chișinău, iar zilele trecute a izbucnit pe rețelele de socializare.

Tânărul rus din Krasnodar susține că se confruntă cu ură și ostilitățate în țara noastră, iar acest lucru se întâmplă oriunde ar merge și își prezintă pașaportul arătând că este cetățean al Federației Ruse.

În același timp, tânărul se plânge că de multe ori cu el se vorbește ,,intenționat doar în limba română”.

,,,Nu poți merge departe doar cu ură”, „Este greșit să fiu tratat ca o ,,scatină” (în traducere ,,vită”)”, se plânge bărbatul într-un video publicat pe rețelele media:

Drama neștiută din familia lui Connect-R. Artistul a avut un frate care a murit

Puțini știu despre drama petrecută în familia lui artistului înainte ca acesta să vină pe lume – Connect-R a mai avut un frate, care, din nefericire, a murit la doar 7 luni. Micuțul avea afecțiuni grave, incompatibile cu viața, și nu a putut fi salvat. Iată ce a povestit mama artistului!

Connect-R s-a născut într-o familie simplă, de oameni muncitori, pe care soarta i-a încercat din greu – fratele artistului, primul lor copil, a încetat din viață la o vârstă mică. Iată prin ce dramă au trecut Rodica și Aurel Mihalache după nașterea fiului lor!

Connect-R a avut un frate care a murit la doar 7 luni

Azi, Connect-R este un artist împlinit, dar și un tată fericit, însă viața lui probabil ar fi fost alta acum dacă i-ar fi trăit fratele… Din păcate, primul copil al familiei Mihalache a murit la o vârstă fragedă, din cauza afecțiunilor de care suferea. Micuțul s-a îmbolnăvit de enterocolită, dar avea și grave probleme la inimă, nemaiputând fi salvat. Ulterior, spre bucuria celor doi părinți, a venit pe lume cel de-al doilea copil, Relu, o adevărată binecuvântare pentru ei.

„Noi am mai avut un copil care a murit. Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R, a fost o minune dumnezeiască!’, mărturisea mama artistului la o emisiune TV.

De altfel, nici dragostea și recunoștința pe care le-o poartă Connect-R părinților săi nu este un secret, artistul având tatuate chipurile lor pe braț.

Părinții lui Connect-R au rămas oameni simpli

În pofida faptului că azi fiul lor este un artist de succes, părinții lui Connect-R au rămas doi oameni la fel de modești ca pe vremuri. Mama artistului, Rodica Mihalache, nu a renunțat să vândă ziare la taraba pe care o are în Piaţa Domenii, afacerea familiei. Pe de altă parte, tatăl lui Connect-R, Aurel Mihalache, l-a rugat pe fiul său să-i găsească un contract să cânte într-un restaurant. Că artistul a moștenit vocea specială de la tatăl său s-a putut convinge toată lumea când au cântat împreună pe scenă, de ziua lui Connect-R.

Deși nu s-a născut într-o familie cu posibilități, Connect-R a avut o copilărie fericită. Cu toate astea, artistul a trecut și prin perioade dificile, în care nu a avut ce să mănânce, lucru pe care nu l-a uitat nici acum, când a realizat tot ce și-a propus.

Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Frant! Gata, fericire pe mine‘, a mărturisit cântăreţul pe Instastory, la un moment dat.

sursa: www.viva.ro

Află de la Gabriela Ciubară care sunt tendinţele toamnă – iarnă în materie de machiaj!
Articolul anterior
Peripețiile Getei Burlacu, în Marea Britanie!
Articolul următor