Andreea Raicu: “Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-a dat un copil”

Vedeta din România a acceptat din prima invitația echipei Women’s Summit de a participa la seminarul “Cum să faci primul pas spre schimbare”. Pentru că îi place să vorbească despre schimbarea din viața ei, vrea să inspire și să ajute cât mai multe femei să trăiască frumos.

separator

Dacă nu ai reușit să-ți iei un bilet la eveniment, dar ești curioasă să afli câteva sfaturi de la Andreea Raicu, ți le-am scris mai jos pe cele mai prețioase:

“Am fost crescută într-o familie în care aveam foarte multe condiționări. Una dintre ele presupunea foarte multă presiune pe mine pentru că trebuia să fac totul perfect. Mi se spunea: trebuie să faci totul fără greșeală, impecabil, ireproșabil. Nu aveam voie să greșesc. Deci, viața mea trebuia să fie foarte frumoasă. Așa și era, aveam de toate, însă, la un moment dat, am avut senzația că se dărâmă totul în jurul meu. Chiar dacă aveam de toate, mă simțeam singură și nefericită.
• Viața este cel mai frumos dar de la Dumnezeu de care trebuie să ne bucurăm din plin.
• Nu trebuie să trăim pentru oamenii din jurul nostru, ci pentru noi. Nu trăi viața altora, trăiește-o pe a ta.
• Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta!
• Să nu-ți fie frică să ieși din zona de confort… doar așa evoluezi.
• Învață să fii autentică, să-ți asculți inima, să te accepți și să te iubești așa cum ești, fii onestă atât cu tine, cât și cu oamenii din jur.
• Luptă pentru lucrurile, oamenii și experiențele pe care ți le dorești în viață.
• Fă lucrurile în concordanță cu tine și nu în funcție de așteptările oamenilor sau ale societății.”

Una dintre frazele Andreei nu le-a căzut cu tronc la inimă tuturor femeilor. Întrebată dacă nu îi pare rău că nu a lăsat nimic în urmă, vedeta a răspuns:

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-a dat un copil pentru că avea să aibă o mama plină de complexe și frustrări. Acum, aș vrea să am un copil, însă doar dintr-o relație frumoasă și sănătoasă.”
0512705297_10153874264873433_6422969215906487575_n
  • Text: Sorina Țurcanu

alte Articole interesante