Andreea Raicu: “Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-a dat un copil”

Vedeta din România a acceptat din prima invitația echipei Women’s Summit de a participa la seminarul “Cum să faci primul pas spre schimbare”. Pentru că îi place să vorbească despre schimbarea din viața ei, vrea să inspire și să ajute cât mai multe femei să trăiască frumos.

separator

Dacă nu ai reușit să-ți iei un bilet la eveniment, dar ești curioasă să afli câteva sfaturi de la Andreea Raicu, ți le-am scris mai jos pe cele mai prețioase:

“Am fost crescută într-o familie în care aveam foarte multe condiționări. Una dintre ele presupunea foarte multă presiune pe mine pentru că trebuia să fac totul perfect. Mi se spunea: trebuie să faci totul fără greșeală, impecabil, ireproșabil. Nu aveam voie să greșesc. Deci, viața mea trebuia să fie foarte frumoasă. Așa și era, aveam de toate, însă, la un moment dat, am avut senzația că se dărâmă totul în jurul meu. Chiar dacă aveam de toate, mă simțeam singură și nefericită.
• Viața este cel mai frumos dar de la Dumnezeu de care trebuie să ne bucurăm din plin.
• Nu trebuie să trăim pentru oamenii din jurul nostru, ci pentru noi. Nu trăi viața altora, trăiește-o pe a ta.
• Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta!
• Să nu-ți fie frică să ieși din zona de confort… doar așa evoluezi.
• Învață să fii autentică, să-ți asculți inima, să te accepți și să te iubești așa cum ești, fii onestă atât cu tine, cât și cu oamenii din jur.
• Luptă pentru lucrurile, oamenii și experiențele pe care ți le dorești în viață.
• Fă lucrurile în concordanță cu tine și nu în funcție de așteptările oamenilor sau ale societății.”

Una dintre frazele Andreei nu le-a căzut cu tronc la inimă tuturor femeilor. Întrebată dacă nu îi pare rău că nu a lăsat nimic în urmă, vedeta a răspuns:

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-a dat un copil pentru că avea să aibă o mama plină de complexe și frustrări. Acum, aș vrea să am un copil, însă doar dintr-o relație frumoasă și sănătoasă.”
0512705297_10153874264873433_6422969215906487575_n
  • Text: Sorina Țurcanu

‘’Ne bucurăm în ciuda lor” – campania care unește lumile, Carla’s Dreams și Animaliens Wines!

Carla’s Dreams, unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală și Animaliens Wines, cel mai tânăr și curajos proiect din vinificația Republicii Moldova, si-au unit eforturile într-o ediție specială de vinuri, pentru ambele maluri ale Prutului.

Carla’s Dreams: “Vinul este o sărbătoare în sine. Ne-a plăcut mult propunerea prietenilor de la Animaliens Wines și Castel Mimi să îmbinăm lumile Carla’s Dreams și Animaliens. Vă invitam să ne bucurăm în ciuda lor la un pahar de Red, White sau Rose Dreams. V-am cuprins!”.

Animaliens Wines: “Suntem partea plină a paharului. Cu gust de viață. Liberi de clișee. Și destul de îndrăzneți pentru a ne bucura în ciuda a tot ce vrea să ne limiteze libertatea. La fel ca și Carla’s Dreams – proiectul care ne-a învățat să spunem pe față ce simțim“.

Ediția specială Animaliens Wine – Carla’s Dreams va conține trei vinuri – cupajul Red Dreams (Pinot Noir, Sapiravi, Rară Neagră, roada 2019), Rose Dreams – (Pinot Noir, Sapiravi, Rară Neagră, roada 2021) White Dreams (Feteasca Regală ți Feteasca Albă, roada 2021).

Începand de săptămâna viitoare, vinurile Animaliens Wine – Carla’s Dreams, vor putea fi procurate din majoritatea rețelelor comerciale din Republica Moldova, iar în România produsele vor fi disponibile în cel mai scurt timp.

­

Pentru alte informații: +37369248009

Trupa ucraineană Okean Elzy vine cu un concert la Chișinău

Trupa Okean Elzy pregătește un concert pentru fanii din Chișinău.

Solistul "Okean Elzy" a oferit un interviu exclusiv pentru PRIMA  ORĂ

În toamna 2021, spectacolul lui Okean Elzy din Chișinău a trebuit să fie amânat cu doar 4 zile înainte de data programată a concertului, din motivul interzicerii evenimentelor, chiar și în aer liber, din cauza pandemiei de coronavirus.

Formația de muzică pop-rock din Ucraina, care este formată din 5 membri, și-a început activitatea muzicală în anul 1994, bucurându-se de un succes enorm atât în Ucraina, cât și în alte țări.

A fost lansat cel de-al patrulea episod al serialului „Lost in Moldova”. Americanul explorează piața centrală și gustă vinul moldovenesc

A apărut al patrulea episod al serialului „Lost in Moldova”, o producție cinematografică realizată de Volt Cinematography, producătorii fiind Vlad Bolgarin și John Lewis. Serialul este inspirat de experiența lui John, un tânăr american, care în tinerețe a fost voluntar la Corpul Păcii timp de doi ani în orașul Edineț din nordul țării.

În acest episod americanul merge la piața din oraș, în încercarea de a procura legume și fructe autohtone și gustă vinul moldovenesc, transmite www.diez.md.

În serial apar actori moldoveni precum Dumitru Mamei și Olga Guțu-Cucu, dar și tânăra Loredana Sandu, cu toții fiind îndrumați de regizorii Vlad Bolgarin și Călin Laur. Pentru proiect au fost strânse fonduri din toată lumea, suma fiind de 14 000 de dolari.

Eroul principal, Diego, este jucat de Kenny Grimble Jr. din Los Angeles.

Masca “Puf de lebădă” a Ritei Ursalovschi face minuni!
Articolul anterior
Tatiana Vornicescu a făcut revoluție acasă!
Articolul următor