Andreea Raicu vine să-ți spună cum să faci primul pas spre schimbare

Fie că vrei o transformare, ai obosit de anxietate, rutină și cunoscutul drum casă-job, te invităm la un eveniment inedit. În luna februarie, echipa Women’s Summit Moldova îți va face cunoștință cu Andreea Raicu, una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din România, care, pe lângă faptul că te va inspira să aduci un strop de schimbări frumoase în viață, va prezenta și colecția de haine by Andreea Raicu.

separator

1

Intitulat sugestiv „Cum să faci primul pas spre schimbare?”, evenimentul se anunță o lecție de prietenie și confesiuni.

„Mă bucur să revin la Chișinău, un loc care înseamnă extrem de mult pentru mine, unde am fost primită de fiecare dată cu deschidere, multă căldură și o energie fantastică.Sunt foarte fericită să mă aflu pe 18 februarie la Chișinău în cadrul evenimentului Women`s Summit Moldova. Vom avea ocazia să discutăm despre cât de important este să ne învingem fricile care ne împiedică să trăim așa cum ne dorim.

Este important să găsim metode care să ne ajute să trăim liniștit în această lume extrem de agitată, să găsim mereu timp pentru lucrurile pe care ni le dorim cu adevărat. Trebuie să avem curajul să fim noi înşine, să nu mai trăim o viață influențată de ce cred sau ce spun cei din jurul nostru.

La sfârșitul evenimentului, veți avea ocazia să vedeți câteva produse din colecția de haine Andreea Raicu. Vă aștept cu drag!”, declară vedeta TV din România.

Women’s Summit Moldova, timp de peste 2 ani, a organizat evenimente de dezvoltare personală pentru femei. În cadrul a 18 evenimente au participat peste 3500 femei alături de 17 speakeri excepționali.

Detalii Eveniment:

Dată: 18 Februarie 2016

Oră: 18:30-21:00

Locație: Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău (str. Mitropolit Varlaam 77)

Costul unui bilet:
*299 lei (până în data de 15 februarie 2016).
*400 lei (după data de 15 februarie 2016).

InfoLine și Rezervare bilete: 060 207 207

Victoria Lungu, cu TOTUL la vedere!
Articolul anterior
Cristina Croitoru s-a făcut prezentatoare TV!
Articolul următor
Alte articole interesante