Andrei Bolocan și-a turnat un lighean de apă rece în cap! Află de ce!

O organizație de caritate din SUA a lansat flashmob-ul Ice Bucket Challenge.cei care participă trebuie să-și toarne apă rece în cap, să filmeze momentul și să încarce video-ul pe internet. După aceasta, persoana provoacă 3 cunoscuți să facă același lucru. Cei care nu răspund provocării timp de 24 de ore, trebuie să doneze 100 de dolari unei organizații de binefacere.

separator

Cele +18 grade de afară nu l-au oprit pe Andrei Bolocan să răspundă provocării, astfel și-a turnat un lighean de apă rece în cap. Acesta i-a provocat pe Vlad Plahotniuc, Vlad Filat și Înalt Preasfințitul Vladimir să facă același lucru.

Andrei a spus în glumă că a acceptat provocarea pentru susținerea Federației Ruse care este sugrumată de către marile puteri, cum ar fi și Republica Moldova.

Potrivit diez.md, cei care nu răspund provocării, donează 100 de euro organizației Hospice Angelus Moldova, care are drept scop crearea unui nou sistem de asistenţă medico-socială, destinat bolnavilor incurabili de cancer în stadii avansate şi terminale, cât şi familiilor lor.

Până acum nu s-au dat provocați: Viorel Mardare, Sasha Florea, Iliusha Plămădeală, Ecaterina Vintea, Ahmet Sennaroglu, Snejana Gheceva, Юлия Влад, Ruth Welman, Oliga Nikolenko, Igor Putina, Mihai Țurcanu și Lilian Tomiță.

O poză de-a lui Cătălin Josan a adunat peste 8 mii de like-uri!
Articolul anterior
Frumusețea de la DARE Social Fashion Show a făcut publicul să plângă!
Articolul următor