Anișoara Loghin va face ca Angela Gonța?

O căsnicie cu un om din politică îl pune pe un jurnalist în fața unei dileme: ori se căsătorește, ori renunță la carieră ca să nu pună la îndoială corectitudinea informației.

separator

Fiind invitată în emisiunea „O seară perfectă”, alături de Dorin Chirtoacă, era și firesc că Anișoarei Loghin i se va pune această întrebare.

Rodica Ciorănică: Spui că nu poți trăi fără Pro Tv și că ești foarte atașată de job-ul tău. Acceptând să te căsătorești cu un politician, ți-ai semnat verdictul de prezentatoare a știrilor Pro Tv…?

Anișoara Loghin: “Evident că fiecare decizie a mea este asumată. Asta nu înseamnă neapărat că mă retrag din jurnalism, voi încerca să nu am nicio tangență cu tot ce face el, respectiv, mă detașez de politic.”

Collage

Angela Gonța, la vremea ei, s-a retras de pe sticlă, fiind prezentatoarea principalului buletin de știri de la Pro Tv. În cazul Anișoarei Loghin, se pare că viitorul soț ar fi gata să renunțe la politică în favoarea carierei soției. Cel puțin asta susținea ieri:

„N-aș fi împotrivă să stau eu acasă și să muncească Anișoara. Nu este exclus că aș putea renunța la politică la un moment dat. Am gospodărie, am pasiuni, aș face ceea ce n-am reușit să fac în toți anii ăștia.”

10513277_812234072133796_4448156116314515700_n

Sursa: acasatv.md

Gemenele Aurei au împlinit 18 ani! Mesajul emoționant al artistei

Ziua de 23 martie este una specială pentru îndrăgita artistă Aura, mamă de gemene. În această zi, fiicele interpretei, Lori și Beti, își sărbătoresc ziua de naștere, iar anul acesta este unul special deoarece fetele împlinesc 18 ani și își sărbătoresc majoratul.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Aura a publicat un mesaj emoționant:

,,18 !

Atunci când sunt foarte emoționantă, nu găsesc cuvintele potrivite. Este și in acest caz.

Pur și simplu nu-mi vine să cred. Și bucurie și tristețe în același timp. Am așa o stare, de parcă am absolvit o universitate. De parcă s-a finalizatt o etapă în viața mea și începe una nouă. În altă postură, cu alte griji, cu alte responsabilități și scopuri.

La Mulți Ani, fetele mele! Bine-ați venit intr-o lume nouă, a celor maturi, o lume cu bune și cu rele. Intr-un ceas bun! Eu vă voi fi alături și mă voi ruga pentru voi! Vă iubesc! 💕”, a scris interpreta pe facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Surorile s-au felicitat reciproc în mediul online. Beti a publicat un video în care este alaturi de Lori și a scris:

„Happy 18th birthday to us” (în traducere din engleza „La multi ani de 18 ani noua”).

Si Lori a publicat pe Instagram o imagine cu sora ei, din perioada copilariei.

O interpretă din Moldova, prezentată pe un ecran gigantic din New York

Interpreta moldoveancă Valeria Stoica a apărut pe un ecran gigant din inima orașului New York.

Tânăra a publicat imagini pe pagina sa de Instagram.

„Sunt în TIMES SQUARE din New York!!!

Încă nu pot să cred. Sunt fericităi recunoscătoare și mândră”, a scris Valeria.

Valeria a menționat că a fost aleasă de streaming Spotify drept ambasador pentru proiectul Equal, care promovează interprete din toată lumea.

Tinerii vor putea călători gratis cu trenul spre Iaşi şi Odesa

Aproape 120 membri ai Parlamentelor României, Republicii Moldova și Uniunii Europene susțin și solicită extinderea proiectului DiscoverEU.

TVR MOLDOVA

În curând, 10 mii de tineri vor putea călători gratis cu trenul între Chişinău, Iaşi şi Odesa. Ideea a primit susţinerea unor eurodeputaţi, printre care şi Siegrfried Mureşan, dar şi a unor înalţi oficiali, printre care preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, transmite Tvr Moldova.

IURIE CALESTRU director programe IDEP Moldova: „Este o responsabilitate enormă şi un credit de încredere acest demers consemnat de 36 de eurodeputaţi până astăzi. În acest sens, vom depune efoturi să fim până la nivelul aştepărilor astfel încât să putem vedea în sfârşit să asistăm la validarea şi lansarea acestei iniţiative de către Comisia Europeană.”

Runda de înscrieri în cadrul proiectului DiscoverEU, prin intermediul căreia 35 de mii de tineri vor primi un permis gratuit de călătorie de cale ferată, pentru a explora Europa, se va încheia pe 29 martie.

Iniţiativa DiscoverEu a fost lansată de Uniunea Europeană pentru popularizarea destinaţiilor turistice Chişinău, Iaşi, Odesa, pentru creşterea numărului de vizitatori în regiune şi promovarea transportului verde, grav afectat de pandemia Covid-19 şi războiul din Ucraina.

Medic neonatolog: ”Lăsați nou-născutul să plângă, nu-l tratați ca pe o păpușă”
Articolul anterior
Video. Dezvăluiri cutremurătoare despre Casa Internat pentru copii din Orhei
Articolul următor