Apariție de senzație! Stela Popa, pe copertele a două reviste din România

La nici două luni de când a început să prezinte știrile la TVR 2 în România, prezentatoarea Stela Popa apare concomitent pe coperta a două reviste de peste Prut – Click TV și Formula AS. Sexy, dar totodată și sobră, jurnalista a decis să cucerească inimile celor de peste Prut și prin interviurile sincere pe care le-a acordat. În premieră, prima basarabeancă ajunsă prezentatoare de știri în România povestește despre cum a ajuns să prezinte știrile la Televiziunea Română.

separator

Stela Popa lansează cartea-poveste „Sofia-Păpădia”!

„Cred că nu a fost vorba numai de dorința mea, ci, pur și simplu așa s-au așezat stelele. Și când a venit propunerea, nu am putut refuza. La Chișinău am dat și am primit ce era mai bun. Leoaică fiind, mi-am dorit să cuceresc noi culmi. Am ieșit din zona de confort și am ales să fac un pas înainte”.

Întrebată cum a reușit să „curețe” accentul din Moldova, Stela Popa recunoaște că a luptat ani buni cu asta.

„Se spune că limba mamei nu se uită. Eu aș completa: „accentul mamei nu se uită”. Bătălia pentru accent este foarte prezentă la Chișinău, mai ales a celor care lucrează în televiziuni. E de apreciat că la toate televiziunile din stânga Prutului prezentatorii se străduiesc să vorbească „cu accent de București”. Eu am încercat să vorbesc așa și când plecam de la pupitrul știrilor… Problema accentului în R. Moldova este problema lipsei televiziunilor din România la Chișinău. Rețeta mea de „curățare” a accentului, a fost simplă. Mi-am luat antenă din România și urmăream doar televiziunile de la București. Făceam și naveta. Odată la două săptămâni eram la București: teatre, spectacole etc. Și, da, acasă vorbesc cu soțul fără accent. Nu am de ales.”

Întrebată pe cine dintre prezentatoarele din România simpaizează, prezentatoarea de la TVR le menționează  pe Andreea Esca (pe care spune că a întâlnit-o la PRO TV acum zece ani) și pe Andreea Berecleanu (Antena 1), dar precizează că nu se teme de concurență.

„Nu știu dacă e cazul să ne temem de cineva în carieră. Fiecare prezentatoare are personalitatea, farmecul și stilul ei. Publicul e cel care decide. Pentru asta sunt măsurătorile de audiență, reacția telespectatorului în diverse forme etc.”

În cea de a doua apariție, în Formul AS, Stela Popa a fost rugată să facă o comparație între atmosfera de la Jurnal TV și cea de la TVR 2.

Iată răspunsul:

„Spun adeseori că în viață am avut noroc de oameni buni, inclusiv în ceea ce-i privește pe colegi. Colegii de la Jurnal TV țin mult la mine și eu la ei. Păstrăm legătura. Nivelul meu de profesionalism li se datorează în mare măsură, pentru că asta e o meserie în care nu poți să fii bun de unul singur, ci doar în echipă. La fel stau lucrurile și la TVR 2. Fac parte dintr-o echipă de adevărați profesioniști și, din nou, dacă eu mă prezint bine în fața telespectatorilor nu e doar meritul meu, ci și al tuturor celorlalți oameni care nu se văd pe sticlă”.

14595812_1192168620831447_1901873671453523889_n

La finalul ambelor interviuri, frumoasa prezentatoare vorbește și despre cum își va petrece sărbătorile.

Nici noi nu am ezitat să o contactăm pe Stela Popa și  să o întrebăm despre noua experiență legată de aparițiile din presa din România.

„Diferența între Republica Moldova și România este diferența între o piață care funcționează cu adevărat și una care aproape nu există. Nu degeaba toată lumea tinde să ajungă pe piața românească. Uitați-vă la artiștii din R. Moldova. De fapt, România e și o trambulină pentru mulți dintre ei ca să ajungă pe piața internațională. Și încă ceva. Ideea că artiștii sau oamenii de presă sunt priviți cu ostilitate la București este sau o prostie, sau o dezinformare totală. Eu, la fel ca mulți alții, sunt o dovadă vie că nu e așa. Revenind. Am lucrat foarte bine cu specialiștii din România și, evident, stilul fotografiilor de pe copertă reflectă stilul publicațiilor. Aici simt forța pieței. Faptul că am fost solicitată, la mai puțin de două luni de când sunt în București, confirmă asta. Totodată, țin să mulțumesc colegilor din Televiziunnea Română, în special celor de la PR”.

Irina Shayk s-a logodit cu Bradley Cooper. Iată cum arată inelul
Articolul anterior
19 fotografii emoționante cu tătici mai mult decât emotionați la nunta fiicei
Articolul următor
Alte articole interesante