Artiști cu alt nume în buletin!

Îi vedem la televizor, le recunoaştem melodiile şi chiar le fredonăm cântecele, dar dacă s-ar prezenta cu numele din buletine, nu am ști despre cine este vorba. Mulţi artiştii apelează deseori la nume de scenă din diverse motive. Îți prezentăm o listă de interpreţi care şi-au inventat pseudonime, pentru a-şi crea o imagine în showbiz.

separator

În acte Lenuța Gheorghiță apare cu numele de Aliona Cojocaru. Iar pentru scenă acesta și-a păstrat numele mamei care este mai ușor de reținut.

Lenuta gheorghita

Numele adevărat al Diannei Rotaru este Diana Pleș. Interpreta a decis să-și ia pseudonim când a plecat din formația Savana, care s-a destrămat în 2007.

diana rotaru

Zinaida Julea a fost căsătorită cu clarinetistul Simion Brînzilă, a cărui nume l-a păstrat în buletin. Din păcate, acesta moare când fiica lor împlinește un an și opt luni. Zinaida Julea (Brînzilă) nu s-a recăsătorit nicodată.

zinaida-julea_60557499

Anișoara Puică în buletin apare cu numele soțului ei, Vladimir Buimistru. Cei doi formează un cuplu de aproape 30 de ani, împreună au un fiu pe nume Radu.

puicaAnișoara Dabija în acte este scrisă cu numele soțului ei,  Dumitru Gușevatîi.

dabijaFanii lui Ricky Ardezianu pot afla că numele său de scenă nu are nicio tangență cu numele oficial al acestuia, care este Iurie Ciubotaru.

riky ardezeanu

Numele din buletin al interpretei Katy Rain este Ecaterina Tostogan.

kety rain

Aliona Moon în buletin este Aliona Munteanu. Artista a făcut această schimbare după ce s-a pregătit să pășească pe scena de la Eurovision.

5555

Olga Fesenco și-a schimbat de câteva ori la rând pseudonimul. S-a lansat cu numele de Alexa, iar în 2009 și-a schimbat numele în unul mai personalizat, Karizma, recent a devenit Karizma One.

444

Jucătoru a fost botezat așa încă din copilărie, deoarece bătea toți copii vecinilor la jocurile video. În familie și printre prieteni este cunoscut cu numele Denis Lupu.

jucator

Cristy Rouge este de fapt Cristina Rujitcaia.

cristy

Pe Corina Țepeș  părinții și prietenii o știu – Corina Țapeș.

corina tepes

Iar Aura vine de la prescurtarea numelui Aurica Cotelnic.

aura

Dara este scrisă în buletin cu numele Nicoleta Darabană.

daraSasha Lopez este scris în acte cu numele Sergiu Istrate.

fff

Acum poți verifica online timpul mediu de așteptare la punctele de trecere a frontierei!
Articolul anterior
Galina Tomaș învață româncele să ducă un stil de viață sănătos!
Articolul următor
Alte articole interesante