Artiștii autohtoni cântă piesa ,,Imagine” a lui John Lennon

UNICEF a împlinit 70 de ani. Cu această ocazie, a lansat o piesă pentru campania globală „IMAGINE”. Aceasta este interpretată de mai mulți artiști celebri de la noi, precum Eugen Doga, Valentina Naforniță, Natalia Barbu, Pavel Stratan, Eva Timuș, Xenia Chitoroagă, Nicușor Untilă, Alexandru Manciu, Guz, Pasha Parfeni și corul Lia Ciocârlia.

separator

„Copii din toată țara, din diferite medii și cu diverse necesități au participat la evenimentul organizat cu prilejul aniversării de 70 de ani UNICEF!

Expoziția ”70 de ani UNICEF” a prezentat istoria UNICEF începând cu 1946, Ambasadori ai Bunăvoinței pentru UNICEF și rezultatele obținute în Moldova începând cu 1995. Cu prilejul aniversării, UNICEF Moldova a lansat o piesă pentru campania globală #IMAGINE cu implicarea artiștilor celebri din Moldova.

Să ne imaginăm o lume mai bună pentru toți copiii”, au scris cei de la UNICEF pe pagina oficială de facebook.

15541636_1419634004736259_5291711495563849433_n

Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite a fost creat de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite în 1946. În 1953, numele său a fost prescurtat în Fondul pentru Copii al Națiunilor Unite, dar este mai cunoscut sub acronomimul său popular UNICEF. Cu sediul în New York, UNICEF oferă asistență umanitară și pentru dezvoltare copiiilor și mamelor lor în țările în curs de dezvoltare. Agenție fondată prin voluntariat, UNICEF supraviețuiește prin fonduri guvernamentale și donații private. UNICEF a primit în 1965 Premiul Nobel pentru Pace.

Un stat american a adoptat legea care interzice avortul în cazul în care se percep bătăile inimii fătului
Articolul anterior
Somon la grătar cu legume
Articolul următor