Astăzi, Anastasia Lazariuc este omagiată

Astăzi, Anastasia Lazariuc își aniversează ziua de naștere. Interpreta, care a trăit adevărate drame de-a lungul timpului, încântă publicul de ani de zile cu muzica sa. Este admirată și iubită grație vocii sale, dar și felului în care arată, fiind impecabilă la toate evenimentele la care își face apariția.

separator
1472749_332113846931007_660105871_n

Primul care s-a grăbit să o felicite a fost Fuego:

„Îmi place să mă gândesc la prieteni, la oamenii care-au avut la un moment dat o importanță specială în viața mea și care-mi dau dovadă, de fiecare dată când ne vedem, de minunatul lor suflet și de bunătatea care-i caracterizează. Anastasia Lazariuc este o astfel de persoană și sunt bucuros că-i pot ura astăzi ani mulți de viață, de cântec și nenumărate bucurii. Mi-a fost alături pe scena Sălii Palatului în concertul meu aniversar și-avem câteva duete împreună. Anastasia, eleganța întruchipată, face parte din categoria prietenilor pe care-i știi acolo și care-s oameni de nădejde. Unde mai pui că are o carieră de invidiat, de peste 40 de ani, atât în România, cât și în Republica Moldova, iar repertoriul său este fabulos, cuprinzând capodopere ale celor mai mari poeți și compozitori români”.

Iurie Badicu:

”Mult Stimată Doamnă, Anastasia Lazariuc! La Mulţi Ani, destoinici, frumoşi şi fericiţi!
* Anastasia, sunt onorat, de soartă, că am reuşit să te cunosc şi să avem o colaborare artistică. Baftă multă în toate proiectele ce ţi le propui pe viitor!”

Luchian Valentina:

Astazi este ziua ei!!! Ea e unica, irepetabilă, frumoasa, talentata, sensibilă, înțeleapta si foarte valoroasa!!! Vocea ei inconfundabila ne-a dăruit si dăruie atatea cântece frumoase!!! Te iubesc si apreciez atat de mult Draga si scumpa mea Anastasia Lazariuc!!!! La multi ani!!!!! Sa ne trăiești multa, multa sanatate si sa ne dăruiești si in continuare cântecele tale minunate!!!! Ca sunt multe si atat de frumoase!!!! O zi superba sa ai!!!!”

1

Ai susținut bacalaureatul? Află care sunt taxele de studii la universitățile din Moldova
Articolul anterior
Se plimba cu skateboard-ul pe carosabil, ținându-se cu mâinile de remorca unui camion! Ce a urmat e îngrozitor
Articolul următor
Alte articole interesante