Baby Hall: Să învățăm să facem fapte bune!

Duminica trecută, la orele 12 pe arena principală a CCA Baby Hall a avut loc un eveniment de talie națională – un iarmaroc de caritate ”Un zambet în plus pentru familia Tertiuc”.

separator

CCA Baby Hall în în colaborare cu postul de televiziune Moldova 1 și Radio Moldova Tineret și cu susținerea Uniunii Nationale a Studenților și Tineretului și a magazinului sportiv adidas au organizat și au petrecut un Targ de caritate unical, unde toți banii adunați au fost readresați familiei lui Lidia și Viorel Tertiuc din s. Nisporeni. Familia ete pe bune una ieșită din comun căci sub un acoperiș trăiesc părinții cu… 17 copii. Cu mare regret, din cauza dificultăților stării de sănătate, părinții nu pot fi angajați la un post de lucru stabil.

Din aceste motive, CCA Baby Hall, Moldova 1 și Radio Мoldova Tineret au otganizat primul eveniment inedit – Iarmaroc de Caritate pentru susținerea a familiei Tertiuc.

În cadrul evenimentului vedetele televiziunii nationale au expus spre vanzarehainele sale, încălțămintea și bijuteriile pentru a câștiga cât mai mulți bani pentru familia pentyru care a fost organizat întregul eveniment. Iarmarocul a fost suplinit cu un concert de zile mari cu vedtee autohtone care au încins publicul și au dansat împreună cu copii.

95e597ba8c96e496671a9f854ab9d619bccfd8c548e05d4b8bad8f245bc3004f

O mulțime de oameni din toate colțurile țării au venit spre CCA Baby Hall, pentru a aduce pungi cu ajutor material – haine, produse alimentare, încălțăminte, jucării și chiar și o bicicleta. La rândul său magazinul sportiv adidas a adus în dar copiilor o minge originală de fotbal.

Spre finalul evenimentului a fost deschis bolul unde se adunau banii și anunțată suma acumulată. Cu o mare fericire, comisia și-a expus verdictul – 17 000 lei. Exact aceasta sumă va fi transmisă familiei Tertiuc din s.Nisporeni.

CCA Baby Hall aduce sincerele mulțumiri postului de televiziune Moldova 1și Radio moldova Tineret pentru susținerea în organizarea unui eveniment atât de important și nobil. Suntem convinși că resursele acumulate vor fi un ajutor enorm familiei Tertiuc, căci numai cu forțe comune noi vomputea dărui ajutor, speranță și fericire celor care într-adevăr au nevoie.

Haideți să învățăm să facem fapte bune.

alte Articole interesante