Balul brazilor revine! Înscrie-te la concursul ,,Expoziţia Brazilor de Crăciun!

Deja a devenit o tradiţie ca în fiecare an, în ajunul sărbătorilor de iarnă, să fie dat startul concursului ,,Expoziția Brazilor de Crăciun”, eveniment organizat de K Lumea şi Nata Albot. Proiectul-concurs, unic în felul său, are menirea de a încuraja potenţialul creativ al tinerilor moldoveni, iar banii adunaţi în urma licitaţiei brazilor sunt distribuiţi în susţinerea actelor de caritate.

separator
balul-bradutilor-de-craciun-2013_de-valeriu-istrati-63hfgh

Magia sărbătorilor de iarnă, combinată cu talent și creativitatea artiștilor vor aduce și în acest an atmosfera Crăciunului la Chișinău.

zzz

Cea de-a şasea ediţie a ,,Expoziţiei Brazilor de Crăciun!” vine cu câteva noutăţi bune!

igor5129

Pentru a oferi o vizibilitate cât mai mare brazilor participanți, K Lumea va organiza ”Expoziția Brazilor de Crăciun” în 2 spații.

Pentru început, toți brazii vor putea fi admirați timp de două săptămâni în incinta spațiului de pe strada Dosoftei 100, ap. 1-3, în spatele Teatrului de Operă și Balet. Localul este oferit de Baroul individual de avocați Daria Barba.

igor9203-840x1308

În a treia săptămână, brazii rămaşi în concurs vor fi expuși în holul Radisson Blu Hotel.

,,Anul acesta vom avea o preselecție mai riguroasă, astfel încât în concurs vor intra doar 50 de brazi. Vizitatorii vor putea vota bradul ”Ales de public”, iar un juriu specializat va decide soarta celor mai frumoși 3 brazi. La licitația finală vor participa doar 10 brazi aleși de juriu.

În paralel cu Expoziția Brazilor, în același spațiu se va desfășura expoziție Observatorium, dedicată lucrărilor realizare de studenții noștri participanți din anul precedent, implicați într-un proiect de design de obiecte realizat în colaborare cu K Lumea , Malafor Studio și Institutul Adam Mickiewicz din Polonia”, susţin organizatorii evenimentului K Lumea”.

Anul acesta competiția brazilor este susținută de Madein.md, Andy’s Pizza și Radisson Blu Hotel. Cu ocazia aniversării celor 10 ani de activitate, duetul Akord va susține în cadrul evenimentului un recital live de excepție.

Şi brăduţul tău poate participa în acest an la concurs! Data limită de înregistrare la concurs este 14 noiembrie 2016! Grăbeşte-te să participi la ,,Expoziţia Brazilor de Crăciun”!12391937_1002133666510275_4682658742404861010_n

Anatol Durbală i-a scris un mesaj emoționant mamei sale!
Articolul anterior
Eva Timush apare în videoclipul lui Gazmanov
Articolul următor
Alte articole interesante