Biletele la seminarul „Slăbește sănătos 10 kg în doar 2 luni” s-au epuizat. Va fi unul repetat pe 9 martie!

Femeile din Moldova vor să-și schimbe modul de viață pe unul mult mai sănătos, de aceea, toate biletele la cel de-al doilea seminar al Galinei Tomaș s-au vândut într-un timp record.

separator

16831302_1836722193234671_374841380_n (1)

Pentru că zeci de femei nu au reușit să-și cumpere un bilet la seminarul „Slăbește sănătos 10 kg în doar 2 luni”, dar vor să afle mai multe sfaturi utile despre un stil de viață sănătos de la nutriționist, Galina Tomaș a decis să mai organizeze un seminar pe aceeași temă. Acesta va avea loc pe 9 martie.

Amintim că la seminarul „Slăbește sănătos 10 kg în doar 2 luni„, participantele vor învăţa diverse metode de slăbire adaptate la tipul lor de siluetă, precum şi vor afla cum să-şi menţină greutatea corporală optimală.

Te poți înregistra la seminar aici!

16298674_1352155538159516_1135622787174184730_n

Programul seminarului „Slăbeşte sănătos 10 kg în doar 2 luni”:

  1. Cauzele apariției surplusului de greutate (genetică, metabolică/alimentație, sedentarism etc.)
  2. Cum ne afectează kilogramele în plus sănătatea (boli cardiovasculare, endocrine etc.)
  3. Diete minune există? (dieta pe baza de proteine, dietele disociate și altele)
  4. Motivația: primul pas în lupta cu kg în plus (voința, perseverență, gândire pozitivă)
  5. Soluția: abordarea complexă (alimentație, sport, apă, procesul de slăbire/biochimia slăbirii) și individuală (tip siluetă, patologii etc.)

5.1. Hidratarea suficientă (consumul optim de lichide, când se consumă apa și ce apă bem)

5.2. Adoptarea unui regim alimentar echilibrat (alimente sănătoase/nocve, mestecatul alimentelor minim 30 ori, 5 mese pe zi/ fără înfometare, numarul de calorii, combinații de alimente)

5.3. Detoxifierea organismului (o săptămână de detoxifiere, o zi de detoxifiere pe săptămână, necesitatea și beneficiile curei de detoxifiere,  fitoterapia/plante care ajută la slăbit)

5.4. Mișcarea este esențială în procesul de slăbire

5.5. Metode de slăbire adaptate la tipul de siluetă

5.6. Bioritmul: ciclul fizic care ne ajută să slăbim

5.7. Menținerea greutății corporale optimale

Înregistrează-te la seminar aici!

Pentru a obține mai multe informații, dar și bilete la seminar, sunați la numărul de telefon 060 88 66 88. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Important! Clienţii Unica Sport au parte de o ofertă specială.

Data: 9 martie. Ora 18.00. Locația: Business Centru Skytower.

Cel puţin 15 persoane, ucise de fulger în India. Unde se aflau oamenii în momentul loviturii?

Cel puţin 15 persoane au fost ucise şi alte câteva au fost rănite de fulger în statul Bengalul de Vest din estul Indiei. Potrivit autorităţilor, majoritatea victimelor erau agricultori care lucrau pe câmp când au lovit fulgerele.

Fizicienii au deslușit un mister vechi de 50 de ani al fulgerelor

Ploile abundente şi furtunile însoţite de fulgere au lovit Bengalul de Vest în ultime 24 de ore, afectând regiunile sudice ale statului indian, relatează Xinhua, preluată de Agerpres.

„Joi seara, mai multe zone din stat au fost lovite de fulger, ceea ce a ucis cinci oameni în East Burdwan, patru în Murshidabad şi câte trei în West Midnapore şi Howrah”, a declarat un reprezentant al departamentului pentru gestionarea dezastrelor.

„De asemenea, mai multe persoane au fost rănite în aceste lovituri (de fulger) şi au fost transportate la spitale”, a mai spus acesta.
Conform datelor oficiale, 907 persoane au fost ucise de fulgere pe teritoriul Indiei în 2022.

Cea mai ușoară bicicletă de lemn din lume face furori la Salonul Mondial de Invenţii

Cea mai ușoară bicicletă de lemn din lume este vedetă, zilele acestea, la Salonul Mondial de Invenţii de la Geneva. Cântărește fix 2.924 g și, pe lângă greutatea aproape de recordul mondial, este și ecologică, spune Dan Sobol, inventatorul ei. La Geneva, județul Arad este reprezentat, anul acesta, de 5 inventatori.

Pentru a realiza cea mai ușoară bicicletă de lemn din lume, Dan Sobol a muncit aproximativ 6 luni, timp în care a făcut și lipit peste 1.500 de piese.

„Îmi place enorm de mult lemnul și să lucrez cu lemnul. În plus, am vrut și să demonstrez că materialele folosite până acum: oțel, aluminiu, compozite diverse, pot fi bătute cu un material organic”, declara, pentru Digi24 inventatorul în 2018.

La Salonul Mondial de Invenţii de la Geneva, ediția 2023, bicicleta lui face furori.

„Piesa de cea mai mare atractivitate a Aradului o reprezintă bicicleta realizată de Dan Sobol, cea mai ușoară lume, pe care foarte mulți vizitatori o ridică, o analizează, o admiră. Voi iniția un program de prezentare a acestei invenții în toate liceele din județ, unde îmi doresc să organizez, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar, laboratoare de prezentare a invențiilor și inovațiilor arădene, în vederea creșterii interesului tinerilor față de acest domeniu”, spune vicepreședintele CJ Arad, Ionel Bulbuc, într-o postare pe rețelele sociale.

Județul Arad este reprezentat la Salonul Mondial de Invenţii de la Geneva de 5 inventatori. Juriul internațional este format din peste 100 de experți, care analizează invențiile pe mai multe categorii. Echipele de specialiști vizitează și evaluează machetele expuse, verifică detaliile fiecărui brevet și solicită informații despre modul în care aceste invenții pot genera dezvoltare în domeniile de activitate pe care le vizează.

Google Maps a făcut o actualizare a dezastrului din orașul Mariupol. Cum arată după bombardamente

Google Maps a fost actualizat cu noi imagini care arată efectul pe care războiul l-a avut asupra orașului ucrainean Mariupol, scrie Indy100. Cea mai recentă actualizare a site-ului arată transformarea orașului dintr-un port plin de viață într-un loc puternic bombardat, scrie AlephNews.

Se pare că unele fotografii ale orașului nu au mai fost actualizate de trei ani, ceea ce face ca acest constrast să fie și mai puternic. Utilizatorii Twitter au împărtășit imagini din satelit cu orașul, acum ocupat de forțele rusești, după ce au observat actualizările din această săptămână.

Mariupol a fost unul dintre primele orașe vizate de forțele rusești atunci când a început invazia în februarie 2022. Orașul a fost predat în luna mai a anului trecut, iar oficialii ucraineni au afirmat că peste 20.000 de civili au fost uciși. Unul dintre cele mai devastatoare incidente a avut loc atunci când un teatru folosit ca adăpost antiaerian, care avea cuvântul „copii” scris pe pământ în afara lui, a fost distrus de loviturile aeriene rusești. Aproximativ 600 de persoane au murit în urma atacului.

Ministerul rus al Apărării a negat rapid că a efectuat atacul de anul trecut, potrivit agenției de știri RIA. În schimb, a acuzat Batalionul Azov, o miliție ucraineană de extremă dreapta, că l-a aruncat în aer, fără a oferi dovezi care să susțină afirmația.

Vladimir Putin a părut să fie huiduit de un locuitor din Mariupol în timpul vizitei sale din martie în orașul anexat. Potrivit The Telegraph, în timp ce președintele Rusiei se întâlnea cu presupușii ucraineni recunoscători, o femeie poate fi auzită strigând: „Sunt numai minciuni, totul este doar pentru spectacol”.

O fetiță de 5 ani s-a pierdut pe străzile Capitalei. Unde se aflau părinții săi?
Articolul anterior
Operațiuni de schimb valutar, doar la prezentarea buletinului de identitate
Articolul următor