Boiler, frigider și televizor! Ce condiții are Vlad Filat în noua celulă

Politicianul trăiește în condiții bune în comparație cu ceilalți deținuți. Camera acestuia nici măcar nu se află în același bloc cu ceilalți deținuți.

separator

Mai mult, Vlad Filat are o intrare din curte și o suprafaţă de 15,2 metri pătraţi, se află la etajul 1 și este bine iluminată, potrivit deschide.md.

get_img

Celula e dotată cu duş şi grup sanitar, conţine un televizor şi două paturi suprapuse. Mâine, potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului nr. 13, în cameră vor fi aduse un reşou, un frigider şi boiler termoelectric. Celula este supravegheată diurn (24 de ore din 24), la intrare, de doi gardieni.

În afară de acestea, fostul prim-ministru are dreptul la o oră de plimbare pe zi, sub supravegherea gardienilor, şi la un colet pe săptămână. În seara aceasta, de altfel, Vlad Filat urmează să primească primul colet în cele patru zile de când se află în arestul poliţiei. Vlad Filat, a avut o întrevedere cu avocatul care a durat mai bine de 3 ore. Tot astăzi, Vlad Filat, a luat masa în penitenciar, deşi a mâncat doar cu felul întâi.

Sursa: deschide.md

Durata ideală a unei partide de sex!
Articolul anterior
Ce povestește fiica unui miliardar rus, despre copiii bogătași din Londra!
Articolul următor
Alte articole interesante