Boris Covali i-a făcut pe internauți fasciști!

Dezamăgit de notele juriului, Boris Covali vine cu noi acuzații la adresa celor care nu i-au oferit punctaj maxim și precizează că este ultima dată când mai participă la Eurovision.

Boris Covali i-a făcut pe internauți fasciști!

Potrivit interpretului, unii membri ai juriului știau din timp cine va fi câștigătorul!

 „Sunt unii care au interese în aceste rezultate. Eu am insistat ca unii membrii ai juriului să fie schimbați, dar în zădar. Chiar Anatol Chiriac de la început spunea la toți că Scarlat va învinge în acest concurs, asta deși nu a ascultat piesa și nu a văzut prestația scenică”

Boris Covali a menționat că nu va mai participa la acest concurs:

„Circumstanțele demonstrează faptul că eu nu pot să fiu învingătorul acestui concurs, pe motiv că sunt vorbitor de limbă rusă sau poate că nu pot să mă lingușesc pe lângă oameni”

Interpretul a venit cu o replică pipărată și la adresa internauților!

„Sunt mulți oameni pe internet, nu doresc să-i înjur, dar au făcut niște lucruri rele. Eram îmbrăcat în uniforma URSS, în care a fost îmbrăcat bunelul meu, dar și buneii lor. Ei spun că sunt un trădător pentru că pe 9 mai am felicitat veteranii și am cântat pentru ei. Eu consider că acești oameni sunt fasciști cu care trebuie să vorbești în alt mod.”

Boris Covali vrea să-și încerce norocul și pe scenele de peste hotare. Acesta nu exclude faptul că ar putea începe cu piața muzicală din Rusia.

Text: Sorina Țurcanu

8 simptome ale unei relații fără viitor!
Articolul anterior
Cum îndepărtezi semnele lăsate de acnee
Articolul următor
Alte articole interesante