Câștigă o călătorie pe Insulele Canare!

Pe 30 iunie, StarNet și TV Box vă invită să susțineți Ziua Internațională a Asteroidului și să participați la concursul organizat de canalul de televiziune Discovery Science. Premiul mare va fi o călătorie pe insulele Canare și o excursie personală la cel mai mare telescop din lume.

separator
image004_800x289

Chitaristul formației Queen, Brian May, care este și astrofizician, a declarat celebrarea Zilei Asteroidului pe data de 30 iunie, cu scopul de a povesti oamenilor despre asteroizi și pericolele posibile pe care le reprezintă pentru noi. Mai mult de 100 de savanți,oameni de cultură și oameni de afaceri renumiți au semnat Declarația Zilei Asteroidului, iar compania StarNet și TV Box împreună cu Discovery Science se alătură la această inițiativă de anvergură internațională.

Pentru a-și aduce aportul, Discovery Science a pregătit un maraton al celor mai bune emisiuni științifice despre asteroizi care va avea loc în perioada 20 – 29 iunie. În plus,  de Ziua Asteroidului, pe 30 iunie, canalul Discovery Science va difuza premiera filmului artistic ”51 de grade latitudine nordică” și ”Misiunea Ateroid”. Telespectatorii la rândul lor, pe lângă faptul că pot viziona aceste programe, au ocazia de a participa până pe data de 30 iunie la concursul de pe site-ul www.yourdiscoveryscience.com. 

Pentru a participa și a concura pentru victorie în concurs trebuie să prezentați, în formatul unui videoclip sau un desen, un proiect propriu privind protejarea Pământului de asteroizi – și nu este o problemă dacă tehnologiile moderne încă nu permit implementarea lui! Lucrările vor fi examinte de un juriu de experți iar câștigătorul va vizita cel mai mare telescop din lume de pe insulele Canare, iar lucrarea lui va apărea pe canalul Discovery Science.

De asemenea telespectatorii vor avea posibilitatea de a câștiga una din cele cinci lămpi proiector cu stele. Pentru aceasta trebuie să pună Like la postul concursului și la pagina Facebook StarNet. Câștigătorii vor fi aleși pe 30 iunie cu ajutorul serviciului random.org dintre cei care au îndeplinit toate condițiile concursului.

Sfatul specialistului: Cum îți îngrijești corect părul vara!
Articolul anterior
Violeta Marian nu ţine diete, dar are o armă ascunsă care o ajută să slăbească
Articolul următor
Alte articole interesante