Câștigă un televizor împreună cu StarNet și TV 5 Monde!

Compania StarNet în parteneriat cu canalul de televiziune TV5 Monde răsplătesc pentru fidelitate iubitorii de filme bune. În perioada 12-24 mai 2015, urmărește atent premierele filmelor participante la Festivalul Internațional de Film de la Cannes 2015, iar noi îți oferim șansa să câștigi marele premiu un TV Led.

separator

Concursul este dedicat ediției 68-a Festivalului de la Cannes 2015, și va avea loc în perioada 12 – 24 mai pe pagina de facebook StarNet. Fiecare client StarNet care va respecta câțiva pași simpli, i se va oferi marea oportunitate să intre în posesia unui TV Led.

Participanții la Concurs, trebuie să ghicească care film va deveni câștigător la prestigiosul Festival de la Cannes, nominația -The Palmes d’or/lung metraje. Cel/cea care va indica numele câștigător al filmului în comentariul concursului, va fi răsplătit pentru fidelitate și va câștiga premiul pus în bătaie – un TV Led.

Tot ce trebuie să faci e să urmezi pașii de mai jos:

  1. Să fii client StarNet*
  2. ”Like” pagina de facebook StarNet
  3. ”Like” & ”Share” la postarea concursului
  4. Indică în comentariul concursului care film din cadrul Festivalului de la Cannes va fi mare câștigător, nominația The Palmes d’or/lung metraj

*Participanții trebuie să fie cetațeni și rezidenți ai Republicii Moldova.

Câștigătorul concursului va fi ales prin intermediul site-ului random.org la data de 25 mai. Informații suplimentare referitor la concurs găsiți pe pagina de Facebook StarNet sau pe starnet.md.

Vă urăm mult succes!

Alege-ţi costumul de baie potrivit siluetei tale!
Articolul anterior
Un million pentru rochia pătată cu sperma lui Bill Clinton
Articolul următor
Alte articole interesante