Câte mașini a schimbat Dianna Rotaru

Interpreta adoră să conducă, o face din 2007 și nu a luat niciodată vreo amendă pentru că, spune ea, respectă cu strictețe regulile de circulație. Dianna a povestit pe site-ul ladrum.md câți bolizi a schimbat până acum, în ce proiecte e implicată și care este cea mai mare dragoste a ei.

separator


Cum arăta Dianna Rotaru cu 15 ani în urmă!

Pe 31 Martie voi evolua la București într-un concert extraordinar cu vedete din Republica Moldova. La Globus Circ& Variete publicul va putea interpreta alături de mine melodiile mele care sunt cunoscute pe ambele maluri ale Prutului.

Se spune că pentru interpreți primăvara e anotimpul lansărilor! Bucuria mea cea mare este că în curând va fi gata videoclipul la piesa „Comorile Moldovei”, apoi albumul „Din inima Moldovei cânt”. Voi încununa sezonul cu lansarea magazinului on-line unde veți putea achiziționa diferite și numeroase ținute, accesorii, precum și albumele mele. Toate pe siteul meu www.diannarotaru.com la compartimentul Shop.

De vreo doi ani sunt membră a unui Club internațional de călătorii. Mi-a plăcut la nebunie ideea de a călători altfel. Când plecăm spre destinațiile alese avem o regulă de aur: împărțim totul în mod egal, motiv pentru care călătoriile noastre au fost mai mereu inedite. Uite, mi s-a întâmplat odată să călătoresc cu un grup de prieteni cu mașina până în Grecia. Au fost cam zece ore de călătorie. Ce crezi că făceam la fiecare oră? Opream mașina, mă puneam în fața grupului și făceam sport. Am fost cam de vreo zece ori antrenor în acea zi…

Am o dragoste mai veche față de BMW. Am o bijuterie mare, albă si sclipitoare. E un BMW spațios, confortabil și elegant. Are în salon cinci locuri, un portbagaj mare și sticlă deasupra. Conduc din 2007.

Am schimbat mai multe mașini. De la cele care au cutie manuală, la auto, de la gri-albastru la alb, de la husă elastică la cea din piele și tot așa mai departe. Vara trecuta am avut o experiența inedită. Am călătorit prin toată Moldova la volan.

Ilinca Avram joacă într-un film din România!
Articolul anterior
Jenifer Lopez, Enrique Iglesias și Sting la nunta unui oligarh din Moscova!
Articolul următor
Alte articole interesante