Ce au făcut Olia Tira, Natalia Gordienko, Dianna Rotaru și alte vedete autohtone de Paște!

Unele au vopsit ouă, au copt pască și și-au vizitat părinții, iar altele s-au bronzat pe plajele din Dubai. Vezi cu ce s-a ocupat fiecare vedetă în parte de Paște.

separator

Olia Tira a avut două motive de sărbătoare: Paștele și ziua bunelului. Blonda a postat pe facebook o poză alături de bunicul ei, care a împlinit 83 de ani.

„La mulți ani, scumpul nostru bunel!!! Multă sănătate!!! Dar noi copiii, nepoții si strănepoții sa va facem Fericiți!!!”

Irina Negară și-a demonstrat încă o dată abilitățile culinare. Soția lui Adrian Ursu a pregătit pentru prima dată pască tradițională cu brânză.

11057333_403839846457376_8344423758268559705_n

Marcel și Kornelia Ștefăneț au sărbătorit în familie, alături de micuța Alexandra. „Hristos a înviat, dragi prieteni!!! Să aveți o seară minunată alături de părinți, ei sunt cea mai mare comoară a noastră!!!”

Dianna Rotaru și Mariana Mihăilă au sfințit pasca la Bisericile din Capitală.

Cea mai frumoasă și luminoasă dimineață din an- Dimineața Învierii… Hristos a Înviat!”, a scris Mariana Mihăilă pe facebook.

11150523_862166413841973_3327104087766847142_n Снимок

Tatiana Heghea și-a felicitat fanii și prietenii virtuali din Dubai. Vedeta se bucură de soare și de compania delfinilor.

“Câtă lumină are acest minunat oraș,atâta lumină să aveți și voi în suflet și în gând, dragii mei!”

10390230_1077496138934285_49773225697606686_n 11156242_1078067538877145_322986639448712473_n

Și Natalia Gordienko a sărbătorit Paștele în costum de baie, pe o plajă necunoscută. Se pare că interpreta nu a plecat de una singură deoarece a postat prea multe tag-uri „Love is in the Air”.

 
11156400_790352387686720_2121433806118943894_n

Zăpadă ca-n povești la Brașov, unde ninge de peste opt zile

De peste o săptămână ninge aproape fără întrerupere la Brașov. Zăpada are câteva zeci de centimetri, iar utilajele sunt pe străzi mai tot timpul. Deși oamenii curăță zăpada, aceasta se așează imediat la loc, scrie adevarul.ro.

Zăpada care cade neîncetat la Brașov de mai bine de opt zile, este motiv de mare bucurie pentru administratorii domeniului schiabil și pentru hotelierii din Poiana Brașov și celelalte stațiuni montane din zonă, dar nu și pentru șoferi și administratorii drumurilor.

Doar în weekendul precedent, când au început ninsorile, Primăria Brașov a consumat un sfert din stocul de materiale antiderapante pe care îl avea în acel moment la dispoziție. Toată săptămâna aceasta, firmele care se ocupă cu deszăpezirea au fost în priză, au curățat străzile principale și au împrăștiat materiale antiderapante.

Pentru că a nins atât de mult, utilajele nu au apucat să intre și pe străzile mici din cartiere, astfel că pe aici se circulă foarte greu. Noroc cu locuitorii orașului, care au mai dat și ei câte o mână de ajutor, astfel că străzile nu sunt complet blocate.

Oamenii și-au curățat și trotuarele și locurile de parcare, însă zăpada nu contenește să cadă, astfel că vor trebui să repete operațiunea.

Sâmbătă dimineață, în cartierul Bartolomeu, mai mulți locuitori își curățau mașinile, locurile de parcare și trotuarele.

„Să nu ne mai plângem că nu avem zăpădă!”

Trebuie să plec la muncă și curăț mașina. Îmi ia cam un sfert de oră, că e zăpadă, nu glumă, pe ea. Săptămâna asta am curățat cinci dimineți din șase, câte au trecut până acum”, a spus unul din locuitorii cartierului.

Ne-am plâns că avem iarnă fără zăpadă! Acum avem să ne săturăm! Am mai curățat troturarul în ultima săptămână, l-au mai curățat și alți vecini, dar e la loc. Acum, așteptăm, că am înțeles că de săptămâna viitoare se oprește ninsoarea, dar vine gerul”, a spus un alt locatar din zonă.

Trebuie să dau câteva lopeți, că am fost plecat de aseară și acum nu mai pot intra cu mașina în locul de parcare. Au curățat strada și zăpada blochează chiar intrarea în locul meu de parcare”, a spus un alt brașovean.

În Brașov, stratul de zăpadă măsoară mai multe zeci de centimetri. Orașul se află la limita dintre codul galben și cel portocaliu de ninsoare, valabil până duminică seară. Ninsorile vor înceta, probabil, de luni, deoarece și temperaturile vor scădea, începând de luni, până la minus 13 grade Celsius, iar miercuri chiar până la minus 16 grade Celsius.

Cleopatra Stratan, seducătoare într-o vacanță de vis. Ce destinație au ales artista și soțul ei

După ce au lansat piesa „Vremea de iubit” care rupe topurile, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis că a venit timpul pentru o nouă vacanță. Cleopatra Statan își încântă fanii cu imagini din Maldive. Cântăreața a fost fotografiată de soțul ei, Edward Sanda, într-o ipostază seducătoare într-un decor exotic.

Artista s-a lăsat fotografiată într-un decor superb, îmbrăcată într-o rochie nude mulată. Ținuta i-a pus perfect în valoare silueta de model.

“O zeiță în Eden”.

“Corpul tău e perfect!”

“Un exemplu de grație și rafinament!”

“Felicitări pentru frumusețea minunată și formele voluptoase! Soțul tău este foarte norocos”, i-au transmis fanii.

Soțul ei, Edward Sanda, a postat și o imagine romantică, în care apare sărutând-o pe Cleopatra, înconjurați de un decor luxuriant.

mamaplus
mamaplus

Interpreta și bloggerița rusă Instasamka vine cu un concert la Chișinău

Una dintre cele mai populare și controversate bloggerițe din Rusia, Instasamka, vine la Chișinău pentru a susține un concert în luna mai. Interpreta va evolua alături de soțul ei, rapperul Moneyken.

Хайп, хейт, рэп. История Инстасамки — самой скандальной звезды соцсетей в  России

Concertul va avea loc într-un club din Chișinau.

Daria Zoteeva, în vârstă de 21 de ani, este cunoscută pe internet sub porecla de „Instasamka”.

Până de curand, tânăra locuia în orașul său natal, Tobolsk și abia ținea pasul cu programul școlar. Apoi a renunțat la școală, s-a mutat la Moscova și a devenit blogger. Cu aproximativ 4 milioane de urmăritori, Daria a obținut un astfel de succes datorită carierei sale de hip-hop, dar într-o măsură mai mare s-a remarcat prin comportamentul ei scandalos, natura sa excentrică și explozivă, scrie www.stiri.md.

Я люблю твой чл*н": скандальная Инстасамка преподнесла неожиданный подарок  своему мужу — УНИАН

Ea a fost acuzată că a colaborat cu escroci, și-a înșelat subordonații, urmăritorii și că este grosolană cu alți oameni.

Potrivit statisticilor YouTube, tinerii moldoveni preferă să asculte piesele lui Instasamka, fiind printre cele mai audiate de pe platformă.

Află cât de importante sunt primele 1000 de zile din viaţa bebeluşului şi ce greşeli să nu faci
Articolul anterior
Scarlett Johansson nu se oprește din slăbit
Articolul următor