Ce au pus la cale Dianna Rotaru și Valentina Naforniță!

Dianna Rotaru și-a luat în serios titlul pe care îl deține, cel de Ambasador al Organizației Nonguvernamentale

separator
Copil Comunitate Familie”. Interpreta s-a apucat de cauze nobile, dar nu a renunțat nici la cariera de artist.

_MG_7195

Unul dintre proiectele Diannei, care nu o lasă să plece departe de casă, este Gala Generozității.

În calitate de Ambasador Național al Organizației Nonguvernamentale Copil Comunitate Familie”, vreau să mulțumesc tuturor celor care au participat la Gala Generozității din acest an. Au dat dovadă de foarte mult simț, atitudine și responsabilitate față de cei 12 copii cu dizabilități pe care i-am ales împreună cu patroana organizației, Valentina Naforniță și echipa. Am organizat un concert la care un bilet a costat 35 de euro, în cadrul căruia am organizat și o licitație. S-au adunat peste 20 de mii de euro, bani care vor fi alocați la construcția acestei case. Nu sunt mulți, nu sunt puțini, dar este o dovadă că societatea noastră este sensibilă la aceste cazuri.”, a declarat interpreta pentru revista Unica.md.

12188916_958414324216530_153197037978190800_n

Chiar dacă multă lume consideră că interpreta deja s-a mutat în România, aceasta ne asigură că nu este adevărat și că este un patriot înnăscut.

475 de kilometri parcurși în 45 de minute cu avionul nu mă fac să renunț ușor la țara în care m-am format ca artist și ca personalitate. Activitatea mea artistică este la nivel atât în Republica Moldova, cât și în România. Sunt foarte activă pe plan muzical. Împreună cu Oleg Baraliuc și Sandu Gorgos vom înregistra melodia Comorile țării”. Asta pentru că eu, în calitate de ghid turistic pentru locuitorii Moldovei și pentru turiștii din toată lumea invit oamenii să viziteze țara noastră. Călătorind toată vara, m-am gândit să realizez un hit al Moldovei, care va apărea în luna noiembrie, împreună cu un videoclip.”

Pantofi de mireasă trendy și ieftini
Articolul anterior
Secretele legumelor verzi. De ce e bine să consumi broccoli?
Articolul următor
Alte articole interesante