Ce farmece le-a făcut foştilor iubiţi Victoria Lungu!

Dacă până acum erau doar bârfe, odată pusă față-n față cu detectorul de minciuni, interpreta Victoria Lungu nu a mai putut ascunde unele secrete.

separator
Artista a confirmat în premieră că a făcut farmece foştilor iubiţi şi a vorbit în exclusivitate despre avorturi.
hhh

  • Fostul iubit al Victorie Lungu era căsătorit și avea doi copii / ADEVĂRAT
  • A fost vreodată fetița o povară pentru ea / Victoria a negat acest fapt, iar detectorul a confirmat
  • Întrebată dacă ar vrea să aibă o relație cu Jucătorul, vedeta a negat / detectorul însă a confirmat.
  • S-ar dezbrăca pentru o sumă mare de bani?/ ADEVĂRAT
  • Nu are silicoane/ ADEVĂRAT
  • Acum are o relație cu cineva?/ ADEVĂRAT
  • A făcut farmece unui bărbat pentru a fi a-l ei?/ ADEVĂRAT, a mers la ghicitori ca să-i pună busuioc în pernă. Chiar într-o perioadă era fascinată de acest lucru.
  • S-a despărțit de fostul soț deoarece îl înșela / FALS, s-au despărțit deoarece el avea pe altcineva.
  • A făcut mai multe avorturi/ADEVĂRAT, pentru că relația dintre ei nu mai mergea.
victoria victoria lungu 1 victoria lungu

 

Sursa: jurnaltv.md, paparazzi

Obține rapid și avantajos un credit de până la 400 000 de lei cu rată fixă

Ai planuri să sporești confortul personal sau al familiei? Îți dorești o vacanță de vis, o mașină sau pur și simplu ai nevoie urgentă de bani? Ca să nu rămâi depășit de situații neprevăzute, Moldindconbank îți vine în ajutor cu un credit pentru nevoi personale foarte avantajos.

Acum ai finanțare rapidă pentru orice necesități, în sumă de la 5 000 de lei și până la 400 000 de lei, pe un termen de până la 60 de luni, fără gaj.

Iar dacă îți faci griji să nu fii copleșit de plăți, să știi că rata pentru creditul de nevoi personale este fixă, de la 12,5% (DAE 13,25%). Acest lucru înseamnă că din start îți poți planifica bugetul și că nu vei avea costuri suplimentare. Mai ales că pentru acest produs avem zero comision de acordare și administrare.

De exemplu, dacă optezi pentru un credit în sumă de 100 000 de lei, pe un termen de 60 de luni, rata lunată va fi de 2 249 de lei, aceeași pe toată durata contractului. Valoarea totală rambursată va constitui 134 987,63 lei. Creditul poate fi utilizat și pentru refinanțarea împrumuturilor existente de la alte instituții financiare.

Produsele de credit de la Moldindconbank sunt o metodă sigură și de încredere pentru a finanța cele mai îndrăznețe planuri și pentru a-ți spori calitatea vieții.

Te așteptăm la orice sucursală a Moldindconbank!

Moldindconbank – mereu alături!

Turneul actorilor români în Republica Moldova. Intrare liberă!

„Turneul actorilor români” în Republica Moldova se va desfășura în perioada aprilie – septembrie și va cuprinde prezentarea unui număr de opt producții în săli de spectacole din Chișinău, Cahul și Bălți, cu intrare liberă. Acesta este primul turneu itinerant al Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București în Republica Moldova, transmite IPN.



Prima piesă prezentată în cadrul proiectului este „Figuranta”. Aceasta se va juca pe 28 aprilie, de la ora 19:00, la Teatrul Fără Nume din Chișinău. Piesa este un one-woman-show de excepție semnat de Tania Popa, care aduce în fața publicului povestea tragi-comică a Aniei, o actriță aspirantă a cărei viață se împarte între cariera în teatru și neîmplinirile din viața personală.

Criticii din România apreciază spectacolul drept o interpretare emoționantă a unei teme psihologice sensibile, cu variaţii explozive între durere, emoţie, autoironie şi comedie. Spectatorii vor asista la o oră de meditație şi monolog asupra unei vieţi zbuciumate a unei tinere mame ajunse în prăpastia dezamăgirii şi a luptei ei cu viaţa și sărăcia pentru a-și împlini visele şi a-și păstra speranţa într-un viitor mai bun.

Piesa a fost scrisă de actorul Andreas Petrescu, special pentru Tania despre care declară că „Tania Popa este o bombă cu ceas. O bombă cu ceas de lux. Nu ştii niciodată când va exploda, iar atunci când o face, reacția e puternică, mătură totul în jur”.

Proiectul „Turneul actorilor români” are scopul de a aduce publicul din Republica Moldova cât mai aproape de cultura și limba română. Acesta este finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) și organizat în parteneriat cu Ministerul Culturii din Republica Moldova.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Maia Sandu, la școala din satul natal. S-a reîntâlnit cu foștii colegi de clasă, profesori și consăteni

S-a reîntâlnit cu foștii colegi de clasă, profesori și consăteni. Sâmbătă, președintele R. Moldova, Maia Sandu, a revenit la școala din satul natal – Risipeni.

Sandu, înconjurată de foști colegi și profesori: Am fost copil obișnuit

Evenimentul a purtat o dublă conotație – cei 105 ani de la fondarea gimnaziului din localitate, dar și 95 de ani de la nașterea academicianului Diomid Gherman, în cinstea căruia a și fost numită instituția de învățământ, transmite nordnews.ro.

„M-am bucurat să-mi revăd unii profesori, unii consăteni, chiar și unii colegi de clasă.  Au fost multe emoții pozitive legate de profesorii dragi, legate de colegii pe care i-am avut. Am avut momente frumoase, unele dificile, dar a fost interesant, asta este cel mai important.  Am fost un copil obișnuit, mă rog, profesorilor le place să își laude discipolii”, a declarat Maia Sandu, președintele R. Moldova.

Prima învățătoare a șefei statului povestește că Maia Sandu a fost o elevă foarte sârguincioasă care nu venea la școală cu tema pentru acasă nepregătită.

„Prima era Maia. O fetiță micuță, frumușică, ascultătoare, înțeleaptă, dar și foarte conștiincioasă. Ea nu putea să vină o zi fără să nu fie pregătită. Nu a fost așa ceva niciodată. Emilia Ivanovna, mama ei, spunea să dăm mai puține teme pentru acasă, că Maia nu mai reușește, Maia aproape că nu dormea. A fost o fetiță care a iubit cartea”, a povestit Tamara Sîrbu, prima învățătoare a Maiei Sandu.

Adrian Mosorete a fost colegul Maiei Sandu timp de șase ani. Bărbatul este mândru că președinta țării a reușit să păstreze acele valori de care are nevoie un adevărat lider.

„Cum spuneau băieții: Maia Sandu e rea, nu dă de copiat. Ea de atunci spunea: fiecare după merit. Meritocrație. Iar astăzi implementează aceleași valori pe care le avea în copilărie, clasa a VI-a, a VII-a. Mă gândeam că va ajunge cineva. Mă gândeam că va ajunge președintele Americii. Nu știu de ce. S-a întâlnit cu Josep Borell, s-a întâlnit cu Von Der Leyen, s-a întâlnit cu Biden. Am dat mâna și eu cu ea. Sunt mândru de asta”, a povestit Adrian Mosorete, colegul de clasă al Maiei Sandu.

Șefa statului nu a ezitat să vorbească despre parcursul european al R. Moldova și cât timp poate dura acest proces.

„Eu cred că noi avem un proiect important care să ne ducă la bunăstare și care să ne consolideze pacea și liniștea în societate. Acest proiect este integrarea europeană. Eu cred cu tărie că acest proiect poate fi realizat în viitorul apropiat, nu peste câteva decenii. Reușita acestui proiect depinde de noi toți”, a reiterat șefa statului.

Printre absolvenții gimnaziului din Risipeni se numără și criticul și istoricul literar român, Nicolae Rusu, care nu a pierdut ocazia de a se revedea cu colegii și profesorii.

„Eu am absolvit în ’66. Au trecut atâția ani. Aici sunt rădăcinile noastre, iar omul este ca și pomul. Dacă nu are rădăcini, se usucă. Noi trebuie să ne ținem de rădăcinile noastre și atunci vom persevera, vom ajunge acolo unde ne-am propus”, a spus Nicolae Rusu, critic, cercetător și istoric literar român.

În prezent, Gimnaziul „Diomid Gherman” din Risipeni este frecventat de aproape 200 de elevi. Reportajul video poate fi urmărit aici.

Adriana Ochișanu vrea o rochie de mireasă…
Articolul anterior
Carolina Herrera îți prezintă 5 rochii senzuale de seară!
Articolul următor