Ce îi așteaptă pe vizitatorii Lavender Fest 2016!

Pregătește-te pentru o zi de sâmbătă specială, cu muzică, distracție și miros de levănțică! Alege din garderobă ținute de culoare albă, înarmează-te cu dispoziție bună și vino împreună cu întreaga familie la Festivalul Levănțicăi 2016.

separator

Evenimentul este la cea de a doua ediție și va avea loc, în acest an, în data de 18 iunie, în satul Cobusca Nouă, raionul Anenii Noi, lângă un imens lan de levănțică.

Și de această dată, organizatorii au pregătit un program pe măsură. Iată ce te așteaptă:

În Zona Conferință Despre Sănătate, vei putea asculta prezentări ale mai multor speakeri pe diverse teme de sănătate.

ccbc

În Zona Culinară, peste 60 de participanți vor servi bucate exclusiv vegetarienie, proaspete și din ingrediente de sezon.

dulce

La Târgul de Artizanat, peste 70 de artiști vor prezenta  produsele lor, dar și micile colecții create special pentru Lavender Fest.

În Zona Spa, vizitatorii vor putea rezerva o sesiune express de masaj chiar în câmp de levănțică.

Întreg lanul de levănțică se va transforma într-un studio foto, cu decoruri delicate și fotografi profesioniști (care vor fi gata să facă o ședință foto profesionistă contra unui  cost simbolic.)

cod vestimentar

În Zona Copiilor, cei mai mici vor putea picta, decupa, confecționa diverse obiecte, sări pe trambulină sau se da cu scrânciobul, anmatori cu dievrse jocuri.

În premieră pentru evenimentele K Lumea – o Zonă Wine Friendly. Sub umbrela WINE OF MOLDOVA, peste 10 producători locali de vinuri vor oferi produsele lor spre degustare, iar pictorița Nicoleta Vacaru va organiza între 14 :00 și 18:00 un atelier de pictat cu vin la care doritoriii se pot înscrie.

vin

În cadrul festivalului se va desfășura Art Lavanda, un concurs de artă inspirată din levănțică, în care s-au înregistrat peste 25 de participanți cu lucrările lor. Premiul mare este o tabletă oferită de Magazinul de Electronice Upgrade și sticle de vin oferite de productării locali.

artizanat

Din Inimă Branduri din Moldova adună câteva branduri pregătite cu oferta de vacanță. Veniți să susțineți producătorii locali.

Cât ține de formatul muzical al festivalului, acesta presupune o atmosferă relaxată și meditativă, alternată cu câteva ateliere de yoga, conduse de Igor Babileov.

În plus, cu hashtag-ul oficial #LavenderFest #klumea vizitatorii sunt încurajați să posteze imagini pe Instagram și Facebook, iar cele mai spectaculoase imagini vor fi răsplătite de organizatori cu suvenire K Lumea.

COD VESTIMENTAR: ALL WIHTE + UMBRELE + PLAPUME + HAINE MAI GROASE

Biletele pot fi procurate pe iticket.md. De asemenea le veți putea procura la intrare.

Pensionarii (la prezentarea carnetului de pensionar) și copii până la 12 ani intră GRATUIT .

Organizatorii se adresează respectuos viziatorilor cu rugămintea de  A NU RUPE LEVĂNȚICA!, astfel lăsând loc de șansa organizării a unei noi ediții LAVENDER FEST la anul viitor.

Transport

Satul Cobusca Nouă se află la o distanță de 35 km de Chișinău. Pentru cei care vor veni cu mașina și nu cunosc traseul, vor fi indicatoare de-a lungul drumului.

Pentru cei care nu au transport personal, se vor organiza microbuze speciale, din sectorul Botanica, de la stația terminus a troleibusului 22. Acestea vor începe să circule începând cu ora 10.00, la fiecare 30 de minute, iar seara, ultima rutăva porni la 23.00, din sat. Prețul unei călătorii este 25 lei într-o singură direcție.

Vezi mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului!

De ce trebuie să te îmbraci în alb la Lavender Fest
Articolul anterior
Dmitrii Shepelev i-a scris Jannei: ”Nu mai trăiesc cu trecutul. Dragostea mă ajută să merg mai departe”!
Articolul următor