Ce ne sugerează Sanda Filat prin această poză!

Săptămâna aceasta persoanele publice îi îndeamnă pe toți cetățenii să meargă la vot. Fiecare vine cu tactica lui de sensibilizare. Sanda Filat a postat o imagine sugestivă pentru cei care nu vor să voteze. În imagine, ea apare cu o mătură în mână și cu o sapă alături.

separator

“Pe 30 noiembrie merg la vot, nu pentru ca m-ar fi convins un politician sau altul, ci pentru ca Moldova este asa cum o construim noi, iar votul este o caramida pe care o punem fiecare la aceasta constructie. Daca stam acasa si nu iesim la vot, aceasta constructie nu se va termina niciodata sau, mai rau, vor veni altii sa o darame.

Poate ca lucrurile nu au evoluat in ultimii ani atat de repede cum ne-am fi dorit si poate unii va simtiti dezamagiti. Dar cu dezamagirea nu ajungi nicaieri, nu solutionezi nimic. Iesiti la vot si indemnati toti prietenii vostri sa iasa la vot, Moldova are nevoie mai mult ca oricand de solidaritatea noastra.

P.S. Pun si o poza sugestiva pentru cei care nu asculta si nu ies la vot”

Poza este una extrasă dintr-o ședință foto în care Sanda Filat a pozat pentru Unica.md în rol de țărăncuță. Stimata doamnă ne sugerează că, dacă nu vom merge la vot, avem șanse să ajungem la sapă de lemn.

Janna Friske nu se va mai ascunde de presă!
Articolul anterior
Cum arată Maxim după naștere! Colegii au rămas șocați!
Articolul următor
Alte articole interesante