Ce ne sugerează Sanda Filat prin această poză!

Săptămâna aceasta persoanele publice îi îndeamnă pe toți cetățenii să meargă la vot. Fiecare vine cu tactica lui de sensibilizare. Sanda Filat a postat o imagine sugestivă pentru cei care nu vor să voteze. În imagine, ea apare cu o mătură în mână și cu o sapă alături.

separator

“Pe 30 noiembrie merg la vot, nu pentru ca m-ar fi convins un politician sau altul, ci pentru ca Moldova este asa cum o construim noi, iar votul este o caramida pe care o punem fiecare la aceasta constructie. Daca stam acasa si nu iesim la vot, aceasta constructie nu se va termina niciodata sau, mai rau, vor veni altii sa o darame.

Poate ca lucrurile nu au evoluat in ultimii ani atat de repede cum ne-am fi dorit si poate unii va simtiti dezamagiti. Dar cu dezamagirea nu ajungi nicaieri, nu solutionezi nimic. Iesiti la vot si indemnati toti prietenii vostri sa iasa la vot, Moldova are nevoie mai mult ca oricand de solidaritatea noastra.

P.S. Pun si o poza sugestiva pentru cei care nu asculta si nu ies la vot”

Poza este una extrasă dintr-o ședință foto în care Sanda Filat a pozat pentru Unica.md în rol de țărăncuță. Stimata doamnă ne sugerează că, dacă nu vom merge la vot, avem șanse să ajungem la sapă de lemn.

Tabloul unei pictorițe din Moldova, prezentat la o expoziție faimoasă din UE

Tânăra pictoriță Mihaela Dreglea este cea care reprezintă Republica Moldova în cadrul expoziției „Rise of Women” la Comitetul Regiunilor al Uniunii Europene.

Tabloul unei pictorițe din Moldova, prezentat la o expoziție din UE

Expoziția prezintă lucrările a 30 de tinere artiste din Serbia, Muntenegru, Croația, Slovenia, Macedonia de Nord, Cehia, Lituania, România, Finlanda, inclusiv Moldova, transmite Unimedia

Mihaela Dreglea, în lucrările sale combină ideile postmodernismului și conceptualismului. Universul tematic al artistei plastice, transpus în opere sale, reprezintă o analiză profundă a stărilor de iubire și singurătate, o incursiune în conflictul tensionant între viață și moarte.

Mihaela a prezentat tabloul numit „Obsesie”, pictat într-un registru neo-expresionist, lucrarea face aluzie la unele aspecte negative ce influiențează condiția femeii în societatea de consum şi anume impunerea standardelor de frumusețe și fetișismul mărfii. Femeia devine din ce în ce mai vulnerabilă și obsesivă în față standardelor idealizate de social media ,care reprezintă o distorsionare a realității.

În lucrarea „Obsesie” suntem puși la masă cu un personaj munchian,exprimând parcă un strigat reținut,că un refuz de a trăi într-o societate abundență a consumului și risipei. Expoziția este organiztă sub patronajul vicepreședintei Parlamentului din Bremen – Antje Grotheer. Este prima expoziție cu realitate virtuală care s-a organizat la Comitetul Regiunilor al Uniunii Europene.

Emilian Crețu le-a arătat urmăritorilor săi factura care i-a venit pentru consumul de gaze

Emilian Crețu a dezvăluit ce sumă va trebui să achite pentru consumul de gaze în casa în care locuiește în prezent. Suma spre plată nu este deloc una mică, iar actorul a declarat că nu a solicitat compensație din partea statului.

Suma pe care trebuie să o achite actorul depășește 27.000 de lei. Aceasta include si plata din luna precedentă, care nu a fost achitată, întrucât Emlian a fost plecat timp de trei săptămâni pe insula Bali.

„Am fost în Bali trei săptămâni. Am dat căldura la minim, o liniuță. Mi-a venit 14.300. Decembrie și ianuarie: 27.194 de lei și 64 de bani. Și compensație 948, pentru că nu am scris cerere. Nu, normal”, spune comediantul într-un filmuleț publicat pe Instagram.

Intalnire neasteptata! Pe cine a surprins Emilian Cretu in timpul plimbarii  sale prin Bali: „Am mai gasit o maimutica” - VIDEO

O vedetă din România vrea să adopte un copil din Turcia! Își dorea de mult timp să devină mamă: ”Este o binecuvântare”

Cântăreața din România Ella Tina a fost sensibilizată de cutremurul din Turcia, în urma cărora mulți oameni au murit, iar o mulțime de copii au rămas fără părinți. Cântăreața a anunțat că vrea să adopte un copil din Turcia, pentru că oricum își dorea de mult timp să devină mamă, scrie spynews.ro.

Cutremurul din Turcia a lăsat o mulțime de familii fără locuințe, locuri de muncă, dar și mulți copii fără părinți. Ella Tina a dat dovadă că are un suflet mare și a anunțat public că vrea să adopte un copil, deoarece îl consideră o binecuvântare și își dorea o astfel de schimbare în viața ei.

Ella Tina vrea să adopte un copil din Turcia

Ella Tina a trecut prin cea mai grea încercare a vieții după ce mama ei a decedat, însă se pare că nu și-a pierdut speranța într-o perioadă mai bună. Cântăreața a făcut un anunț cu totul special, și anume faptul că vrea să devină mama adoptivă al unui copil din Turcia. Chiar dacă această responsabilitate este una imensă, artista a spus că vede un copil ca pe o adevărată binecuvântare.

Cântăreața a spus că acest lucru nu se va întâmpla în viitorul imediat apropiat, deoarece aceasta este o procedură mai complicată între cele două țări. Ella Tina simte o conexiune apropiată cu Turcia, spunând că a fost țara în care a lucrat timp de un an și unde s-a simțit ca și acasă. Cu toate acestea, lucrurile ar fi destul de dificile pentru ea, deoarece spune că micuții de acolo nu vorbesc română, iar acomodarea într-o altă țară ar fi o perioadă dificilă.

”M-am gândit să fac tot ce cred eu că aș putea. Și oricum îmi doream de câteva luni. Așa că, da! Îmi doresc să înfiez un copil de acolo, dacă se poate! Să zic că 80% sunt îndreptată înspre ideea asta, pentru că responsabilitatea este foarte mare. Viața te surprinde prin orice, iar un copil este o binecuvântare.”, a declarat Ella Tina la Antena Stars.

Vedetei nu îi este frică să crească singură un copil

Ella Tina este mai pregătită ca niciodată să devină mamă și nu îi este frică de noi provocări, după cum a spus chiar ea. Chiar dacă lucrurile nu vor fi ușoare de la început, artista are încredere în ajutorul divin.

”Niciodată nu m-a speriat. Las viața să mă surprindă. Mă ajută Dumnezeu. O să fie foarte greu, pentru că cel mai probabil nu vorbește română.”, a mai spus artista.

Janna Friske nu se va mai ascunde de presă!
Articolul anterior
Cum arată Maxim după naștere! Colegii au rămas șocați!
Articolul următor