Ce nu știai despre Valerian Mînzat! Află dintr-o carte cu nume notorii!

A fost catalogat drept un avocat cu ”greutate”, de aceea numele lui se regăsește într-o carte, alături de personalități notorii din avocatură.

separator
valerian3

Suntem îndemnați să-i cunoaștem biografia la pagina 133 în Cartea de Onoare a Uniunii Avocaților , care este ” asemenea unui tezaur viu şi vine să eternizeze personalitățile notorii din avocatura Republicii Moldova și să transmită urmașilor un mesaj de continuitate a valorilor omenești și profesionale”, se menționează pe coperta cărții.

Ce comentează lumea, vezi mai jos:

Eduard Gherman: Moldova, mă mândresc!
Tatiana Pascovschi: Oare cum se simte avocatul Oleg Efrim, Gașițoi Violeta, Nicolae Esanu, Vitalie Nagacevschi, Vlad Gribincea alături de colegul lor inclus în Cartea de Onoare a Uniunii Avocaţilor?!

Sursa: Curentul.md

Un penitenciar din Moldova apare într-un serial lansat de Netflix

Netflix a lansat al șaselea sezon din seria „În interiorul celor mai dure închisori din lume”. Primul episod din noul sezon spune povestea deținuților din Penitenciarul de la Rezina. Circa o treime dintre pușcăriașii de acolo își ispășesc pedepsele după ce au fost condamnați la detenție pe viață.

În film, deținuții povestesc despre condițiile din celule și mărturisesc crimele grave pentru care au fost la închisoare pentru restul vieții, transmite tv8.md.

„În interiorul celor mai dure închisori din lume” este un documentar de televiziune produs de Emporium Productions din Londra și disponibil pe Netflix.

Documentarul prezintă viața în cele mai dure închisori din întreaga lume, mai ales din perspectiva prizonierilor, dar incluzând și perspectiva gardienilor și a altor persoane care interacționează cu sistemul penitenciar. Sezonul 1 a fost găzduit de jurnalistul irlandez Paul Connolly.

Video:

Un spectacol în memoria artistei Lidia Bejenaru va avea loc, marți, la Palatul Național

La Palatul Național ”Nicolae Sulac” din capitală va avea loc mâine, la ora 18.00, spectacolul cu genericul ”M-a cuprins un dor…”, in memoriam Lidia Bejenaru.

Decorată post-mortem: Artista Lidia Bejenaru-Botgros va deveni cetățean de  onoare al raionului Sîngerei | Unica.md

Pe scenă va evolua Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros, alături de invitații săi: Gheorghe Zamfir, Irina Loghin, Cristian Pomohaci, Mioara Velicu, Ionuț Fulea, Viorica Macovei, Nicușor Iordan, Valentina Cojocaru, Nicolae Glib, Ioana Căpraru, Mihai Ciobanu, Nicolae Ciubotaru, Ion Paladi, Lilia Roșca, Tatiana Jacot, Mihaela Tabură, Mariana Dobzeu, Cristian și Corneliu Botgros.

Svetlana Loboda vine cu un concert la Chișinău! Veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate Ucrainei

Artista ucraineană Svetlana Loboda va susține un concert la Chișinău. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie 2022, la Palatul National „Nicolae Sulac”.

Svetlana Loboda este o cântăreață, prezentatoare TV și compozitoare ucraineană, cunoscută și sub numele de LOBODA. Este artistă de onoare a Ucrainei din anul 2013.

Toți banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați Ucrainei.

Cei care își doresc să achiziționeze bilete pot afla detalii AICI.

Rochii de mireasă retro! Un nou stil pentru miresele curajoase
Articolul anterior
Aşa arată unele secţii de la Institutul Mamei şi Copilului
Articolul următor