Spumantul perfect pentru masa de sărbătoare!

Apriori combină cele două simboluri extreme ale puterii și dragostei. Spumantul este produs după tehnologia Charmat din struguri de soiul Muscat, recoltați manual pe podgoriile din zona Codrilor Moldovei.

separator

Totalitatea ingredientelor folosite la fabricarea produsului dat sunt endogene și de origine vitivinicolă. În procesul de producere, îndulcirea se face cu must concentrat de struguri importat din Italia. Un alt punct forte al spumantului Apriori este excluderea totală a CO2 exogen.

Spumantul clasic posedă o culoare galbenă-verzuie sau roz, caracterizat de complexitatea buchetului ce îmbină o gamă florală de primăvară cu nuanțe elegante ale muscatului.

Apriori reprezintă vinul spumant cu un echilibru perfect al gustului proaspăt și armonios,  cu o perlare de durată, combinate într-o armonie subtilă. Post gustul este bine pronunțat prin senzații delicate și bine conturate ale aromei fructuoase cu amprente finale specifice mierii. Se servește în combinație cu deserturi din fructe proaspete și cu bucate din legume.

Linia de produse cuprinde:

Apriori Spumant Alb Dulce Muscat 0,75l

– Apriori Spumant Alb Demidulce Muscat 0,75l

– Apriori Spumant Alb Demisec Muscat 0,75l

-Apriori Spumant Roze Demidulce Muscat

Setul Cadou “Romantic” cuprinde: o sticlă Apriori Alb Dulce Muscat + Set două pocale Exclusive Bohemia (crystal), seria Amoroso + Roman de dragoste, scris de Doina Lungu special pentru proiectul Apriori. Prezentarea fiind ideală pentru un cadou exclusivist.

Și pentru că ne ești drag, îți oferim o OFERTĂ DUBLĂ! Reducere 10% la fiecare produs Apriori + cadou garantat un set din 6 pocale originale. *Cadoul se oferă la procurarea unică a 18 sticle Apriori.

drinkshop.md

Invitații au spus că arată minunat în rochie de mireasă până au văzut în ce este încălțată!
Articolul anterior
Zodia cu cel mai mare succes în viaţă
Articolul următor
Alte articole interesante