Ce spun Ludmila Bălan, Georgeta Voinovan și alte vedete autohtone despre moartea Anei Barbu!

Ana Barbu a fost una dintre cele mai renumite interprete de muzică populară și uşoară din Republica Moldova. Artista s-a născut în data de 30 octombrie 1959 în satul Temeleuți, raionul Soroca.

separator

“M-am născut în plină toamnă, atunci când frunzele se prind într-un dans necunten. Poate aşa se explică pasiunea mea pentru sublim”, declara Ana Barbu.

Interpreta spunea că este o femeie împlinită, iar cea mai mare realizare din viața ei sunt cele două fiice, Irina și Natalia.

“Ele vor perpetua prin ani numele, vor extinde arborele genealogic al neamului meu, pe care îl iubesc.”

Ana Barbu a absolvit colegiului de muzică din Bălţi, și-a început activitatea artistică în orchestra Ansamblului de cântece şi dansuri populare „Fluieraş” dirijată de Serghei Lunchevici, iar de-a lungul carierei sale a cântat alături de personalității notorii din domeniul muzicii.

Astăzi, artista s-a stins din viață, la 55 de ani. Aceasta suferea de o boală incurabilă. Colegii de breaslă își exprimă regretul și condoleanțele pe site-urile de socializare.
https://www.youtube.com/watch?t=37&v=GEK08oFmkq0

“Dragă Anișoara, Doamnă Ana Barbu… În memoria mea ai rămas îmbrăcată într-o rochie verde, strălucitoare, lungă până în pământ, cântând la Taraclia în toamna lui 2014. Nimeni nu știa ce efort a trebuit să faci ca să ajungi până acolo, câtă durere îți provoca fiece mișcare… Doar noi, cei câțiva artiști din culise, știam cât de rău te simțeai, abia vorbeai… Dar pe scenă erai Artistă. Cu zâmbet, cu capul sus, cu talent și dăruire. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace… Și tu iartă-ne pe toți.”, a scris Georgeta Voinovan.

“Simt o tristețe enormă în suflet … Talentată și frumoasă…Emana căldură, lumină și bunătate… Nu pot să cred că nu mai e printre noi… Draga noastră Ana, ești în sufletele noastre și vei rămâne lumină vie…”, spune Ludmila Bălan.

“Adio, Ana Barbu! Vei rămâne cu noi așa cum te-am cunoscut la repetiții și pe scenele de concert: veselă, talentată, frumoasă la chip și la suflet”, declară Alex Calancea.

„O zi de luni tristă și plină de lacrimi. Of, cât poate fi de nedreaptă și cruntă viața asta uneori! Condoleanțe familiei și ție, Natalia Barbu. Nici nu-mi imaginezi ce-i în suflețelul tău… nu există cuvinte în dicționar care îți vor alina durerea… și totuși, îmi pare nespus de rău pentru pierderea ta. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Ina Sîrbu.

„Ana Barbu s-a stins, când liliacul este-n floare… Azi toate florile de liliac sunt pentru liniştea sufletului ei. Domnul să o primească şi să o odihnească în pace”, spune Rita Ursalovschi.

„Există pe fața pamântului oameni cu chip de înger. Există pe fața pământului oameni cu suflet de înger. Există pe fața pământului oameni cu glas de înger. Iată de ce, atunci când sunt chemați în ceruri, acești oameni-îngeri pleacă cu sentimentul datoriei împlinite, fiindcă și-au făcut datoria pentru noi, muritorii de noi.10513276_806396712727503_1925705401263181576_n

Ana Barbu este acel om cu chip de înger. Ana Barbu este acel om cu suflet de înger. Ana Barbu este acel om cu glas de înger. Iar îngerii, după cum se știe, nu mor niciodată! De azi înainte cântecele Anei Barbu vor încânta cetele îngerești, sub oblăduirea atotțiitoare a Demiurgului.”, declară Nelly Ciobanu.

„ÎMI PLÂNGE SUFLETUL……Am avut de învățat multe de la tine….”, a scris Roxana.

11143176_1588152571435251_7004553675615973654_n (1)

„Eu așa o voi ține minte pe Ana Barbu! Mă doare sufletul… condoleanțe familiei și multă putere. Am pierdut o valoare, am pierdut un artist, am pierdut cu toții un Om……Natalia Barbu Sota, îmi pare nespus de rău”, spune Lilia Lozan.

„S-a stins din viață o artistă îndrăgita de noi toți!!! Un om care va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna – Ana Barbu. Condoleanțe familiei și celor care au cunoscut-o. Dumnezeu s-o ierte și să o odihnească în pace.”, a scris Ion Paladi.

De ce se satură femeile de sex?
Articolul anterior
Primește 50% reducere la abonament și o sticlă Unica Sport pentru apă gratis!
Articolul următor
Alte articole interesante