Cei de la guvern au luat bătaie de la artiști!

Și-au lăsat în dulăpioare hainele la patru ace, pentru că au avut un alt motiv de întâlnire. Sportivii de la guvern au ieșit pe același teren de fotbal cu artiștii autohtoni.

separator
_MG_0038 Image_22

Un eveniment inedit a avut drept scop adunarea de fonduri pentru Victoraș, un copil care suferă  de o maladie genetică rară, cunoscută ca „boala fluturelui”.

_MG_9977De astă dată microbiștii din tribune au știut cu ce scop vin la meci.

În frunte cu premierul, Iurie Leancă, în calitate de căpitan al echipei, guvernanții au încercat să ochească balonul în poarta adversarilor. Dar artiștii au fost mai tari de fire.

Aceștia i-au dezarmat pe fotbaliștii din guvern cu scorul 3:0.

_MG_0022

Căpitanii ambelor echipe, Iurie Leancă și Alexandru Vdovicenco, au dat mână caldă. Până la urmă scopul a fost atins. Victoraș e și mai aproape de a-și trăi visul. În pușculița copilului s-au mai adunat niște bani care vor fi folosiți pentru cele două operații de care are nevoie.

Image_8 Image_91

Image_19“Nu consider că am pierdut, doar așa putem salva viața unui băiețel. Totuși este păcat că nu am reușit să acumulăm noi punctajul maxim”, a declarat premierul.

Cornel Botgros, de astă dată nu a făcut show pe teren.  Și-a fracturat mâna la un antrenament de fotbal. În schimb, și-a susținut echipa din tribună:

“Din păcate mi-am frânt mâna și nu am putut juca alături de colegii mei din showbiz, dar am fost sigur că ei vor câștiga meciul”.

_MG_0042 Image_21 Image_23
 
Image_10 Image_12 Image_13 Image_14 Image_15
Image_17 Image_182 3 4
5 6 7 8 9

 

foto: Eduard Bizgu

Angela Gorea și-a jucat nunta în stil-roz violet!
Articolul anterior
Vitas la un pas de moarte
Articolul următor
Alte articole interesante