Cele mai trăsnite nominalizări la evenimentul Fashion Vip!

Și-au scos din șifonier rochiile scumpe și costumele glamouroase pentru evenimentul revistei „Fashion VIP”. Cei mai importanți oameni ai capitalei au avut parte de o seară stilată într-o atmosferă distinsă, cu șampanie și bucate alese. Interpreții, politicienii și oamenii de afaceri s-au întors acasă cu premii pentru activitatea lor de un an.

separator

Premiul de excelență- Monica Babuc

Cea mai stilată ziaristă din presa scrisă-Rodica Ciorănică.

Cel mai stilat avocat- Valerian Mânzat

Cel mai stilat bărbat de afaceri- Tudor Ceaicovschi

Cel mai bun designer al anului- Natalia Pînzaru

Cel mai inedit brand- brandul Luciei Juravschi

Cel mai distins cuplu- Natalia și Victor Coșulean

Cel mai stilat interpret- Mihai Budurin

Cea mai stilată interpretă- Dianna Rotaru

Parteneriat înțelept- Compania Becor

Parteneriat elegant- Salonul Beauty House, Gabriela Ciubară

Cele mai trăsnite nominalizări la evenimentul  Fashion Vip! Cele mai trăsnite nominalizări la evenimentul  Fashion Vip!
 
_MG_0119 _MG_0114 _MG_0112 _MG_0111 _MG_0120
_MG_0156 _MG_0157 _MG_0162 _MG_0168 _MG_0176
_MG_0172 Cele mai trăsnite nominalizări la evenimentul  Fashion Vip!Cele mai trăsnite niminalizări la evenimentul  Fashion Vip!

Cele mai surprinzătoare nominalizări au fost inventate de Sergiu Beznițchi și Andrei Porubin.

Premiul „bună-i torba dulce-i vorba”- Svetlana Bivol

Premiul „am cele mai multe șanse să devin prima doamnă din oraș”- Ala Boțan

Premiul „cea mai cleojuăl prezență”- Lili Lozan

Premiul „pantaloni în dungă rivalele alungă”- Diana Botnaru

Premiul „colorata de Brazil”- soția lui Sorin Maslo

Premiul „nie-n roșu îni șade ghini”- Valentina Cojocaru

Premiul „viața care bate filmul”- Leontina Vatamanu și Virgil Mărgineanu

Premiul „ochișorii negri ce-i iubesc”- Natalia Proca

De asemenea, au fost înmânate premiile: „Hawai davai”, „Life is very short”, „ea moriacika, ti moreak”.

Cele mai trăsnite niminalizări la evenimentul  Fashion Vip! _MG_0199 _MG_0202 _MG_0203 _MG_0207
_MG_0210 _MG_0212 _MG_0214 _MG_0216

Evenimentul “Premiile Fashion Vip” este la a 8-a ediție.

Cele mai trăsnite niminalizări la evenimentul  Fashion Vip! _MG_0123 _MG_0126 _MG_0128 _MG_0129
_MG_0131 _MG_0135 _MG_0137 _MG_0141 _MG_0143
_MG_0144 _MG_0146 _MG_0150 _MG_0170 _MG_0179
_MG_0181 _MG_0184 _MG_0186 _MG_0188 _MG_0192
_MG_0223

 

Loredana Groza, după despărțirea de Andrei Boncea: „Nu mă interesează unde stă el”

Divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea stă pe buzele tuturor de ani de zile, însă nici unul dintre soți nu a confirmat despărțirea. Lori a jonglat cu eleganță cu subiectul, iar Boncea este rar văzut în public pentru a putea fi întrebat direct. Iată, însă, că prima persoană din familia artistei care vorbește despre divorț este tatăl Loredanei, poetul Vasile Groza, scrie libertateapentrufemei.ro.

Divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea a fost unul dintre cele mai fierbinți subiecte mondene în ultimii ani, deși nu a avut niciodată o bază reală, ci doar speculații. Ce-i drept, cei doi soți nu s-au mai afișat împreună, au vieți complet separate, dar sunt o echipă pentru fiica lor, Elena Boncea, acum în vârstă de 25 de ani.

Iată că, după ani de speculații, apare prima persoană din familia Loredanei Groza (52 de ani) care face lumină pe acest subiect. Este vorba despre tatăl solistei, poetul Vasile Groza (86 de ani).

Loredana Groza și Andrei Boncea nu mai formează un cuplu

Tatăl Loredanei Groza a confirmat că Loredana Groza și Boncea s-au despărțit, fără să detalieze însă dacă și când au divorțat.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat Vasile Groza pentru canca.ro. Solista și producătorul de film s-au căsătorit pe 10 iunie 1998, chiar de ziua de naştere a Loredanei. Boncea era pe atunci director executiv al Media Pro, iar după doar o lună, pe 14 iulie, solista o aducea pe lume pe fiica lor, Elena. Naș de cununie și de botez le-a fost Florin Călinescu.

Tatăl Loredanei a mai lămurit un aspect despre fiica ei, și anume are sau nu Lori operații estetice? „Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a declarat Vasile Groza pentru Cancan.ro.

Copila ucisă de troleibuz va fi înmormântată mâine. Mama fetei: ,,Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine”

Copila de 12 ani, ucisă de un troleibuz, la Ciocana va fi înmormântată mâine, 26 martie. Mama fetei a lăsat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare.

 Fetița, ucisă de un troleibuz la Ciocana va fi înmormântată mâine. Mama copilei: Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine

„Cine are dorință să-și ia rămas bun de la Nastenika 26.03.23 la ora 13:30 fata noastră va fi în curte. Fetița mea cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine….”, a scris mama copilei.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, drum şi text care spune „кто имеет желание попрощаться снастенькой 26.03.23 13:30 наша девочка будет дворе. доченька на кого ты меня оставила не смогу жить без тебя..... BONJOU”

Maia Sandu a plantat copaci în Găgăuzia

Președinta Maia Sandu a marcat Ora Pământului plantând copaci în satul Avdarma din UTA Găgăuzia, împreună cu colegii de la Președinție, un grup de studenți de la Universitatea din Comrat și oameni din localitate. Au fost sădiți peste 5000 puieți de frasin, paltin și mălin, care vor crea o perdea forestieră de protecție a câmpurilor agricole.

„Împădurirea țării este o prioritate pentru noi pentru următorii ani. Schimbările climatice reprezintă o problemă majoră la nivel global, iar fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătățirea calității mediului înconjurător prin gesturi simple, dar importante”, a spus șefa statului. 

Președinta Maia Sandu a menționat că azi seara, în intervalul 20.30-21.30, clădirile guvernamentale vor deconecta energia electrică pentru a se alătura mișcării globale Ora Pământului. „Vrem astfel să sensibilizăm societatea cu privire la impactul negativ al emisiilor de CO2. Împreună putem reduce aceste daune, utilizând econom și cu chibzuință resursele energetice, dar și prin creșterea suprafețelor de păduri care să ne asigure un mediu mai sănătos”, a precizat șefa statului.

Fratele preşedintelui Trăian Băsescu a fost arestat!
Articolul anterior
Încă o dovadă că Dorin Chirtoacă este în relație cu Ala Boțan!
Articolul următor