Chirtoacă vrea să-l facă una cu pământul: “Ori trebuie să-i bat botul ca la câine, ori…”

Replicile tăioase dintre Ion Ceban și Dorin Chirtoacă continuă. După ce socialistul l-a invitat pe Primar la duel, pe ringul de box, cel din urmă reacționează.

separator

„Ori trebuie să îi bat botul ca la câine, ori trebuie să îl tratez ca pe un om bolnav… Dacă o să o caute așa cu lumânarea , ziua în amiaza mare, nu e exclus că o să și o pățească. Доктор на больных не обижается. (Doctorul nu se supără pe bolnavi.)”, a declarat Chirtoacă pentru protv.md.

Pasha Parfeni, turneu internațional de promovare a piesei „Soarele și Luna”: Concerte în Barcelona, Tel Aviv, Madrid, Amsterdam, Olanda

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023, a început turneul de promovare a piesei „Soarele și Luna”. Interpretul susține un concert la Barcelona, Spania.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„Wow, ce bucurie să ne întâlnim cu moldovenii noștri din Barcelona! A fost literalmente un spectacol pop-up și un adevărat efort comunitar(…). Am simțit atît de mult sprijin din partea comunității noastre moldovenești care locuiește în Barcelona. Vreau doar să-mi exprim recunoștința pentru această primire care mi-a topit inima”, a scris interpretul pe rețelele de socializare.

După Barcelona urmează Varșovia, unde Pasha Parfeni va cânta pe 1 aprilie. În perioada 3- 4 aprilie, în Tel Aviv, Israel va avea loc al treilea eveniment din cadrul turneului. Alte concerte pre-Eurovision vor avea loc în: Madrid, Spania – 6-9 aprilie; Amsterdam, Olanda – 14-15 aprilie; Londra, Marea Britanie – 16-17 aprilie.

Generațiile vor petrece timpul frumos! Spectacolele muzicale de weekend, reluate de azi în Capitală

Primăria Municipiului Chișinău a invitat azi, 25 martie, locuitorii capitalei, începând de la ora 14:00, în incinta Palatului de Cultură al Feroviarilor, bd. Decebal 2, la un nou spectacol muzical desfășurat în cadrul Proiectului socio-cultural de weekend „Dialog între generații”.

Spectacolul muzical este deschis publicului larg și are drept scop promovarea comunicării între generații.

Proiectul de weekend „Dialog între generații” a fost inițiat de municipalitate în luna iunie 2022, oferind publicului oportunitatea de a petrece timpul frumos și de a se bucura de muzică de calitate.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria municipiului Chișinău și Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural.

O moldoveancă va apărea în noul serial internațional The Power

Tînăra actriță Cătălina Cazacu face parte dintr-o nouă producție internațională. Moldoveanca apare într-un episod din noul serial The Power, care va fi lansat pe 31 martie.

Filmările au avut loc în 2021, spune Cătălina.

„Am o noutate pentru voi. În iunie 2021 am avut frumoasa ocazie de a face parte din distribuția serialului The Power. Vă povestesc mai multe după apariția serialului. Acum vă las cu Teaser-ul postat de cei din producție în care apar și eu”, a scris actrița, conform unimedia.info.

Serialul The Power este bazat pe cartea cu același titlu. Printre actorii principali din producție se numără Toni Collette, Toheeb Jimoh, Halle Bush. Moldoveanca va apărea în episodul 5.

Un fost ministru o apără pe Natalia Gordienko: “Rușine bărbaților acestui neam!”
Articolul anterior
Toată atenția la scenă! Cum a interpretat Pasha Parfeni „Pentru Ea”, de Ion Aldea-Teodorovici!
Articolul următor